Libnet.ro
UNICEF

06:31

Klaus Iohannis, despre discutiile cu partidele politice: Singura tema este bugetul pentru Aparare, care trebuie sa fie 2% din PIB (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre discutiile cu partidele politice: Singura tema este bugetul pentru Aparare, care trebuie sa fie 2% din PIB (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, ca la inceputul saptamanii viitoare va purta discutii cu partidele politice, singura tema fiind cea a bugetului pentru Aparare. Tema discutiei este bugetul pe. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: Am vrut sa fie o relatie de lucru. Nu avem pact de coabitare/ Nu la TV se dau temele/ Nu voi da replici privind OUG pe plagiat in presa

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit miercuri, la Adevarul Live, despre relatia cu Victor Ponta, despre care a spus ca este de lucru si normala. De asemenea, el a afirmat ca nu isi va exprima opinia privind ordonanta de urgenta pentru plagiat in presa, insa ca nu este de acord sa se dea legi pentru o singura persoana.

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: Raspundem de bunul mers al Romaniei. Lucrurile au intrat in normalitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, in cadrul emisiunii Adevarullive, despre relatia cu Victor Ponta, afirmand ca este o relatia presedinte-premier normala. Asa am vrut sa fie relati.

Klaus Iohannis, despre o eventuala schimbare a lui Maior: SRI functioneaza in parametri normali

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, in emisiunea Adevarul Live, ca nu intentioneaza sa faca vreo schimbare la SRI. intrebat daca George Maior ar trebui schimbat de la sefia SRI, seful.

VIDEO. Klaus Iohannis, despre scurgerile de informatii: Nu trebuie sa exageram, sa nu ajungem la TELEJUSTITIE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la Adevarul Live ca prin declaratia referitoare la scurgerile din dosare s-a referit la faptul ca nu trebuie sa ajungem la fenomenul de telejustitie.

Klaus Iohannis, despre ridicarea MCV: Eu vreau sa devenim atat de buni incat acest instrument sa nu mai fie necesar

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, intr-un interviu, ca declaratia sa privind ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) a fost un apel la munca si la indeplinirea acelor obiective care.

Klaus Iohannis, despre scurgerile de informatii: Nu trebuie sa exageram, sa nu ajungem la fenomenul telejustitie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, in cadrul emisiunii Adevarul Live, ca prin declaratia referitoare la scurgerile din dosare s-a referit la faptul ca nu trebuie sa ajungem la fenomenul de.

Klaus Iohannis, despre faptul ca procurorul general ar trebui sa fie membru CSAT: Lupta anticoruptie tine de securitatea nationala. Cred ca e o chestiune care trebuie bine judecata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii Adevarul Live, afirmatia facuta in cadrul sedintei CSM, potrivit careia e important ca procurorul general sa fie membru CSAT. N-am.

Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu partidele parlamentare saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu partidele parlamentare saptamana viitoare. PSD si PNL nu au primit insa o invitatie oficiala la Cotroceni pana la aceasta ora. Informatia a fost confirmata.

Ora 11.00 Presedintele Klaus Iohannis vine la Adevarul Live

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, vine miercuri, cu incepere de la ora 11. 00, la Adevarul Live. Klaus Iohannis va detalia prioritatile politice ale mandatului prezidential, cum are de gand sa schimbe din temelii Romania si ce relatii va avea cu prim-ministrul Victor Ponta.

Presedintele Klaus Iohannis invita partidele la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a transmis partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlamentul Romaniei o invitatie pentru consultari pe tema incheierii unui acord politic cu scopul asigurarii, in anul 2017, a unui prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )