Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ora 11.00 Presedintele Klaus Iohannis vine la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Ora 11.00 Presedintele Klaus Iohannis vine la Adevarul Live

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, vine miercuri, cu incepere de la ora 11. 00, la Adevarul Live. Klaus Iohannis va detalia prioritatile politice ale mandatului prezidential, cum are de gand sa schimbe din temelii Romania si ce relatii va avea cu prim-ministrul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Nu am spus ca trebuie sa ridicam acum MCV. Ce vreau eu e sa lucram cu totii ca sa indeplinim aceste obiective si MCV sa nu mai fie necesar/ Despre OUG pe plagiat: Nu voi da replici prin media. Niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la emisiunea Adevarul Live, unde a facut o serie de precizari legate de declaratiile de marti de la Consiliul Superior al Magistraturii privind ridicarea MCV sau participarea procurorului general in cadrul CSAT. Iohannis a dat inapoi pe tema MCV, spunand ca nu vrea ridicarea rapida a acestui mecanism european, ci atunci cand Romania isi va fi indeplinit obiectivele. Cat despre relatia cu premierul Ponta, presedintele Iohannis a spus ca e vorba despre o relatie de lucru. Seful statului a ezitat indelung sa comenteze OUG care ii permite lui Ponta sa renunte la doctoratul plagiat, spunand in cele din urma ca niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa dam legi pentru o persoana. Citeste in articol principalele declaratii ale lui Iohannis.

LIVE TEXT Ora 10:00: CSM isi alege noua conducere. Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta

Presedintele Klaus Iohannis va conduce, marti, incepand cu ora 10:00, prima sedinta din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii, in care se va alege noua conducere a institutiei. Hotnews. ro a scris, luni, citand surse din cadrul CSM, ca judecatorul Marius Badea Tudose, fost coleg de generatie cu Victor Ponta, Tiberiu Nitu si Robert Cazanciuc, are cele mai mari sanse sa ajunga noul sef al CSM.

Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu partidele parlamentare saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu partidele parlamentare saptamana viitoare. PSD si PNL nu au primit insa o invitatie oficiala la Cotroceni pana la aceasta ora. Informatia a fost confirmata.

Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la liturghie, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa duminica, 4 ianuarie, la liturghia oficiata la Catedrala MItropolitana Ortodoxa din Sibiu.

Nicusor Dan il acuza pe Sergiu Nistor, proaspat numit de presedintele Klaus Iohannis in functia de consilier prezidential pe probleme de patrimoniu, ca a luat mai multe decizii care au dus la distrugerea patrimoniului din Bucuresti

Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, il acuza pe Sergiu Nistor, proaspat numit de presedintele Klaus Iohannis in functia de consilier prezidential pe probleme de patrimoniu ca in timpul in care a fost secretar de stat la Ministerul Culturii a luat mai multe decizii care au dus la distrugerea patrimoniului construit din Bucuresti. Potrivit unui anunt postat de Nicusor Dan pe Facebook, Sergiu Nistor a avizat un bloc de 45 de metri inaltime pe Calea Dorobantilor, langa mai multe cladiri monument istoric si nu ar fi votat pentru clasarea ca monument istoric unei cladiri valoroase de pe strada Gutenberg nr. 3 din Capitala ce ar fi apartinut printului Cantacuzino, cladire ce a fost demolata. Sergiu Nistor nu a vrut sa comenteze acuzele aduse de Nicusor Dan.

Presedintele Klaus Iohannis invita partidele la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a transmis partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlamentul Romaniei o invitatie pentru consultari pe tema incheierii unui acord politic cu scopul asigurarii, in anul 2017, a unui prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale.

Presedintele Klaus Iohannis: Cresterea bugetului Apararii, una dintre prioritatile mandatului meu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la ceremonia de investitura a noului sef al Statului Major General, ca una dintre prioritatile mandatului sau este cresterea bugetului Apararii. Voi declansa.

Presedintele Klaus Iohannis va conduce sedinta de astazi a CSM

Presedintele Klaus Iohannis va conduce astazi sedinta CSM, in cadrul careia se va alege o noua conducere si se va prezenta raportul de activitate pe anul 2014, a transmis Administratia prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis va conduce sedinta de marti a CSM

Presedintele Klaus Iohannis va conduce, marti, prima sedinta din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii, in care se va alege noua conducere a institutiei, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Presedintele Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor parlamentare la consultari, saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor politice parlamentare la consultari, saptamana viitoare, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala, citate de Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )