Libnet.ro
UNICEF

22:30

Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu partidele parlamentare saptamana viitoare

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu partidele parlamentare saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu partidele parlamentare saptamana viitoare. PSD si PNL nu au primit insa o invitatie oficiala la Cotroceni pana la aceasta ora. Informatia a fost confirmata. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor parlamentare la consultari, saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor politice parlamentare la consultari, saptamana viitoare, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala, citate de Mediafax.

Surse: Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu fiecare partid, in aceasta saptamana

Presedintele Klaus Iohannis intentioneaza sa cheme la consultari fiecare partid, in aceasta saptamana, au afirmat surse oficiale pentru B1 TV. Astfel, seful statului va avea consultari cu fiecare partid in.

Presedintele Klaus Iohannis: Cresterea bugetului Apararii, una dintre prioritatile mandatului meu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la ceremonia de investitura a noului sef al Statului Major General, ca una dintre prioritatile mandatului sau este cresterea bugetului Apararii. Voi declansa.

LIVE TEXT Ora 10:00: CSM isi alege noua conducere. Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta

Presedintele Klaus Iohannis va conduce, marti, incepand cu ora 10:00, prima sedinta din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii, in care se va alege noua conducere a institutiei. Hotnews. ro a scris, luni, citand surse din cadrul CSM, ca judecatorul Marius Badea Tudose, fost coleg de generatie cu Victor Ponta, Tiberiu Nitu si Robert Cazanciuc, are cele mai mari sanse sa ajunga noul sef al CSM.

Presedintele Klaus Iohannis va conduce sedinta de astazi a CSM

Presedintele Klaus Iohannis va conduce astazi sedinta CSM, in cadrul careia se va alege o noua conducere si se va prezenta raportul de activitate pe anul 2014, a transmis Administratia prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis va conduce sedinta de marti a CSM

Presedintele Klaus Iohannis va conduce, marti, prima sedinta din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii, in care se va alege noua conducere a institutiei, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat invitatia Patriarhului Daniel, transmisa prin intermediul Mitropolitului Ardealului

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat, la iesirea de la slujba de duminica dimineata de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu, ca se va intalni cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PFP Daniel, acceptand.

Mihai Razvan Ungureanu: Presedintele Klaus Iohannis va avea deplasari la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, in primele luni ale anului

In primele luni ale acestui an, presedintele Klaus Iohannis va face vizite oficiale la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, a anuntat, luni, prim-vicepresedintele PNL Mihai Ungureanu, consilier personal al.

Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la liturghie, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa duminica, 4 ianuarie, la liturghia oficiata la Catedrala MItropolitana Ortodoxa din Sibiu.

VIDEO Klaus Iohannis la sedinta CSM: Unul din obiectivele majore ale sistemului judiciar trebuie sa fie ridicarea MCV / CSM si Inspectia Judiciara sa ia atitutine cand apar scurgeri nepermise de informatii in presa din dosarele penale

Presedintele Klaus Iohannis conduce, marti, prima sedinta din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii, in care urmeaza sa fie aleasa noua conducere a institutiei. Sedinta CSM a inceput la ora 10:00 cu un discurs citit de seful statului: Unul din obiectivele majore al sistemului judiciar trebuie sa fie ridicarea MCV, a afirmat presedintele, adaugand ca Este de dorit ca CSM si Inspectia Judiciara sa ia atitutine oricand apar scurgeri nepermise de informatii in presa din dosarele penale. Klaus Iohannis a mai spus ca e rolul si responsabilitatea mea ca justitia sa aiba liderii corecti acolo unde am responsabilitatea sa fac numiri si a avertizat ca justitia trebuie exercitata cu demnitate, respect si sobrietate, nu etalata sub aspect de exotism mediatic.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )