Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis despre pragul la abuzul in serviciu: Nu mi-am revizuit punctul de vedere. Specialistii vor dezbate, astept deznodamantul

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis despre pragul la abuzul in serviciu: Nu mi-am revizuit punctul de vedere. Specialistii vor dezbate, astept deznodamantul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Washington, ca nu si-a revizuit punctul de vedere in privinta pragului valoric pentru prejudiciul la abuzul in serviciu, precizand ca specialistii in Drept vor dezbate, Guvernul va veni cu propuneri, iar el asteapta deznodamantul. Seful statului declara, pe 18 mai, ca nu considera oportuna introducerea unui prag pentru abuzul in serviciu, pentru ca infractiunea fie a fost comisa, fie nu, iar acest lucru este stabilit de judecator. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis despre schimbarea Guvernului Grindeanu: Daca va fi ceva serios ma vor anunta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Statele Unite, a oferit declaratii la vestile din tara, privind o posibila cadere a Guvernului, prin retragerea de catre majoritatea.

Klaus Iohannis, despre intalnirea cu Donald Trump: Sunt fericit sa ii pot impartasi presedintelui american povestea noastra de succes. intrevederea va avea un impact pozitiv major asupra publicului din Romania

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca intalnirea pe care o va avea, vineri, cu omologul sau american, Donald Trump, va avea un impact pozitiv major asupra publicului din Romania, dar si asupra comunitatii romanesti din Statele Unite.

Presedintele Iohannis despre reglementarea abuzului in serviciu: Astept cu mare interes deznodamantul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca asteapta cu mare interes deznodamantul in disputa referitoare la incriminarea abuzului in serviciu.

Klaus Iohannis a fost intrebat ce parere are despre eroul roman de la Londra. Ce raspuns a dat

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat, la finalul intalnirii sale de la Washington D. cu membri ai comunitatii romanilor din SUA, raspunzand la intrebarile presei romane.

Klaus Iohannis, invitat sa vorbeascadespre Parteneriatul Strategic intre Romania si SUA,de think tank-ul Heritage Foundation

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o alocutiune, de la ora 15. 00, la o dezbatere despre Parteneriatul Strategic intre Romania si Statele Unite ale Americii, eveniment organizat de think tankl-ul Heritage Foundations.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu seful CIA. Ce i-a spus acesta despre serviciile de informatii din Romania si ISIS

Klaus Iohannis a avut o intrevedere, in a doua zi a vizitei sale in Statele Unite ale Americii, cu directorul CIA, Mike Pompeo. La intalnirea cu conducerea CIA, presedintele.

Klaus Iohannis a reactionat pe tema crizei din PSD

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe tema crizei din PSD. Seful statului a spus ca nu a fost informat despre o posibila schimbare a premierului. Sunt convins ca daca ar fi ceva serios, ar veni.

Klaus Iohannis, anunt important privind legea salarizarii. Ce a decis presedintele

Presedintele Klaus Iohannis nu promulga pentru moment legea salarizarii. Voi analiza in detaliu Legea salarizarii unitare si voi decide daca o promulg sau nu, a declarat presedintele Klaus.

Presedintele Klaus Iohannis nu promulga pentru moment legea salarizarii

Presedintele Klaus Iohannis nu promulga pentru moment legea salarizarii. Voi analiza in detaliu Legea salarizarii unitare si voi decide daca o promulg sau nu, a declarat presedintele Klaus.

Presedintele Iohannis, despre afirmatiile ambasadorului Mihalache privind noaptea atacurilor de la Londra: E pur si simplu pacat, fiindca tragedia s-a produs si atunci trebuie sa abordam chestiunea cu maxima seriozitate

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca atacurile care au avut loc, sambata trecuta, la Londra reprezinta o chestiune care trebuie abordata cu maxima seriozitate. Precizarile vin in contextul in care a fost intrebat despre afirmatiile ambasadorului Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )