Libnet.ro
UNICEF

12:00

Klaus Iohannis, inainte de videoconferinta cu membrii Consiliului European: Ne aflam din pacate intr-un veritabil val doi al pandemiei. Se inregistreaza recorduri negative in majoritatea tarilor europene (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, inainte de videoconferinta cu membrii Consiliului European: Ne aflam din pacate intr-un veritabil val doi al pandemiei. Se inregistreaza recorduri negative in majoritatea tarilor europene (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis asustinut joi seara o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului au avut loc inainte de participarea acestuia la o videoconferinta cu membrii. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis, declaratie de presa: Ne aflam din pacate intr-un veritabil val doi al pandemiei

Europa se afla intr-un veritabil val doi al pandemiei de coronavirus, cu recorduri zilnice negative la nivelul tuturor indicatorilor in majoritatea tarilor, iar efortul de a reduce curba infectiilor trebuie sa fie unul colectiv, pentru ca pana cand nu vom fi cu totii in siguranta, nimeni nu va fi cu adevarat ferit de pericolul contaminarii, a declarat joi seara presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la videoconferinta cu membrii Consiliului European.

Klaus Iohannis: Ne aflam intr-un veritabil val doi al pandemiei

Klaus Iohannis a afirmat ca ne aflam intr-un veritabil val doi al pandemiei de COVID-19 si a explicat ce va discuta in aceasta seara cu membrii Consiliului European.

Klaus Iohannis: Avem un veritabil val 2 al pandemiei. E nevoie de rezerve de medicamente

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, joi seara, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, inaintea videoconferintei cu membrii Consiliului European pe tema masurilor privind gestionarea pandemiei COVID-19.

IOHANNIS: Ne aflam intr-un veritabil val 2 al pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi,inainte aparticiparii la videoconferinta cu membrii Consiliului European pe tema masurilor privind gestionarea pandemiei COVID-19. ca ne aflam intr-un veritabil val 2 al pandemiei si observam ca se inregistreaza recorduri negative la nivelul tuturor indicatorilor in majoritatea tarilor europene, iar solidaritatea e cheia care ne va ajuta sa depasim aceasta teribila incercare. Conform presedintelui, un subiect important al videoconferintei il reprezinta masurile specifice legate de testare, izolare si carantina, precum si de strategia vaccinurilor la nivelul statelor membre. Presedintele a precizat ca va sublinia importanta asigurarii unei bune functionari a Pietei Unice si a liberei circulatii in cadrul Uniunii Europene, precum si necesitatea cresterii finantarii disponibile in cadrul Instrumentului pentru Sprijin de Urgenta, pentru a permite sporirea surselor de aprovizionare cu vaccinuri, potrivit News.

Vaccinul anti-COVID-19, anuntat de Klaus Iohannis: Putem sa speram in lunile urmatoare

Din ce in ce mai multe vaccinuri anti-COVID-19 se afla pe ultima suta de metri. Primele doze ar putea ajunge in Romania prin intermediul Consiliului European, informatie confirmata de Klaus.

Klaus Iohannis: Atragerea de fonduri UE este deja mai buna decat in guvernarea anterioara

,,Am obtinut la reuniunea Consiliului European din iulie circa 80 milarde euro. Peste 30 miliarde de.

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, se pronunta pentru o Uniune a testelor si vaccinurilor

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a pledat marti pentru o recunoastere a testelor rapide in Uniunea Europeana si pentru o coordonare la nivel european in privinta vaccinurilor, conform Agerpres.

Trei, patru vaccinuri impotriva coronavirus pana la finalul anului: argumentele Consiliului European

Charles Michel este presedintele Consiliului European si, intr-o conferinta recenta, a inceput sa ne linisteasca in ceea ce priveste disponibilitatea unui vaccin. Conform informatiilor.

Trei sau patru vaccinuri urmeaza sa fie disponibile la sfarsitul lui 2020 sau inceputul lui 2021, estimeaza presedintele Consiliului European Charles Michel

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, este optimist in ceea ce priveste distributia mult asteptatului vaccin impotriva noului coronavirus. Trei sau patru vaccinuri pentru COVID-19 ar urma .

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )