Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis a incuviintat cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu. Cererea a fost trimisa ministrului Justitiei

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a incuviintat cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu. Cererea a fost trimisa ministrului Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu si a informat Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la formularea acestei cereri. continuă pe Adevărul

Iohannis a transmis ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu-Tariceanu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, ministrului Justitiei, Stelian Ion, cererea de urmarire penala a fostului prim-ministru Calin Popescu-Tariceanu.

Prima reactie a lui Tariceanu dupa ce DNA a cerut aviz de urmarire penala:Dosar facut pe considerente politice

Calin Popescu Tariceanu a afirmat, dupa ce procurorii au solicitat luni presedintelui Klaus Iohannis sa incuviinteze cererea de urmarire penala in cazul sau, ca este genul de dosar facut de catre DNA pe considerente politice.

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat inceperea urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu. Fostul premier, acuzat ca a luat mita 800.000 de dolari de la reprezentantii unei companii austriece

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat inceperea urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu, acuzat de DNA de luare de mita. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis miercuri,.

Ministrul Justitiei i-a trimis procurorului general cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a trimis, miercuri, procurorului general cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu.

DNA solicita presedintelui Iohannis sa incuviinteze urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) solicita presedintelui Klaus Iohannis sa incuviinteze urmarirea penala pentru Calin Popescu Tariceanu, acuzat de savarsirea unor infractiuni de luare de mita.

Klaus Iohannis a dat unda verde pentru urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Cererea de incuviintare pe numele fostului premier Calin Popescu Tariceanu a fost incuviintata, miercuri, de presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala.

Iohannis a acceptat urmarirea penala a lui Tariceanu. DNA il acuza de fapte comise acum 14 ani

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu, pe baza unui .

Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis. Tensiunea este evidenta

Miercuri, presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Statelor Unite, Adrian Zuckerman. in urma acestui fapt, Adrian Nastase a postat un mesaj ironic in acest context. Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis intr-o postare pe blogul sau, fostul premier Adrian Nastase sustine ca presedintele Klaus Iohannis i-a acordat ambasadorului Statelor Unite in .

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

KLAUS IOHANNIS: Ma voi vaccina public pe 15 ianuarie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca se va vaccina public, vineri, 15 ianuarie, la debutul celei de-a doua etape prevazuta in strategia nationala de vaccinare anti-Covid 19.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )