Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis isi lanseaza programul prezidential in plin razboi in PNL: Sustinatorii lui Crin Antonescu, dezinteres fata de actualul lider (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis isi lanseaza programul prezidential in plin razboi in PNL: Sustinatorii lui Crin Antonescu, dezinteres fata de actualul lider (VIDEO)

Klaus Iohannis isi lanseaza oficial, luni, Programul prezidential Romania lucrului bine facut. Doar ca lansarea vine in contextul in care in partid este razboi. Sustinatorii lui Crin Antonescu s-au. continuă pe B1

Klaus Iohannis isi lanseaza programul prezidential in plin razboi in PNL: Sustinatorii lui Crin Antonescu arata dezinteres fata de actualul lider

Klaus Iohannis isi lanseaza oficial, luni, Programul prezidential Romania lucrului bine facut. Doar ca lansarea vine in contextul in care in partid este razboi. Sustinatorii lui Crin Antonescu s-au.

Ora 11:00 Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura la prezidentiale, in cadrul unui miting ACL in fata Guvernului

Presedintele PNL Klaus Iohannis isi lanseaza sambata candidatura la prezidentiale din partea Aliantei Crestin-Liberale ACL), in cadrul unui miting in Piata Victoriei din Bucuresti. Potrivit unui comunicat de presa al ACL, mitingul de lansare incepe la ora 11:00 si este preconizat sa dureze in jur de 90 de minute. HoNews. ro transmite LIVE TEXT principalele momente ale mitingului de sambata precum si principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis.

Alegeri prezidentiale 2014:Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura la Presedintie, intr-un miting ACL in fata Guvernului

Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura la alegerile prezidentiale sambata, la un miting organizat de ACL in fata Guvernului, la care PDL si PNL vor sa mobilizeze aproximativ 50. 000 de persoane din intreaga tara si care este programat sa dureze o ora si jumatate.

Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura la prezidentiale, sambata, in cadrul unui miting ACL in Piata Victoriei

Candidatul Aliantei Crestin-Liberale ACL) la Presedintie, Klaus Iohannis, isi va lansa candidatura sambata in cadrul unui miting in Piata Victoriei din Bucuresti iar luni, la Palatul Parlamentului, isi va prezenta oficial programul Romania lucrului bine facut, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura pentru functia de presedinte al tarii

Prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis, isi lanseaza candidatura printr-un miting in Piata Victoriei, unde sunt asteptati circa 50. 000 de oameni. Mitingul a inceput la ora 11, urmand sa.

Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura pentru functia de presedinte al tarii: Pornesc in aceasta batalie cu incredere si convingere

Prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis, isi lanseaza candidatura printr-un miting in Piata Victoriei, unde sunt asteptati circa 50. 000 de oameni. Dragi romani, va multumesc ca.

Romania fierbe electoral. Klaus Iohannis isi lanseaza azi candidatura la Bucuresti. Elena Udrea si Traian Basescu participa la congresul PNTCD, la Brasov

Zi plina azi in evenimente politice, legate de apropiata campanile pentru prezidentiale.

Iohannis isi lanseaza, sambata, candidatura

Candidatul Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis, isi lanseaza candidatura sambata, in Piata Victoria, la sediul Guvernului.

LIVE VIDEO Lansarea candidaturii lui Iohannis la prezidentiale. Invitata, autoarea Ordonantei de urgenta a poporului

Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura la alegerile prezidentiale sambata, la un miting organizat de ACL in fata Guvernului. La lansarea candidaturii lui Iohannis a fost invitata Andreea Ignat, o femeie din Iasi care a ajuns cunoscuta in mediul online dupa ce a publicat pe un blog scrisoarea intitulata Ordonanta de urgenta a poporului.

Iohannis isi lanseaza candidatura la prezidentiale printr-un mars in fata Guvernului

Klaus Iohannis isi va lansa candidatura la alegerile prezidentiale sambata, la un miting organizat de ACL in fata Guvernului, la care PDL si PNL vor sa mobilizeze aproximativ 50. 000 de persoane din intreaga tara si care este programat sa dureze o ora si jumatate, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )