Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, marele absent de la sedinta CSM: Romania are un presedinte surd si mut!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, marele absent de la sedinta CSM: Romania are un presedinte surd si mut!

Sedinta CSM impunea prezenta sefului statului, cel putin pentru a marca importanta evenimentului si pentru a legitima viitoarea conducere a Consiliului, insa presedintele Klaus Iohannis a uitat de obligatiile. continuă pe Antena3

MP: Iohannis trebuia sa vina la sedinta CSM

Reprezentantii Miscarii Populare considera ca la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii de miercuri se impunea prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis nu va participa la sedinta CSM. Cine il va inlocui

Presedintele Klaus Iohannis nu va participa, miercuri, la sedinta CSM. Seful statului ar fi prezidat sedinta in cazul in care ar fi participat, insa a trebuit sa refuze invitatia deoarece se afla in.

Iohannis, criticat pentru ca a lipsit de la sedinta CSM: A uitat de obligatii

Sedinta CSM impunea prezenta sefului statului, cel putin pentru a marca importanta evenimentului si pentru a legitima viitoarea conducere a Consiliului, insa presedintele Klaus Iohannis a uitat de obligatiile ce ii revin, scrie intr-un comunicat de.

Iohannis conduce tara prin delegare; se impunea prezenta presedintelui la sedinta CSM

Reprezentantii Miscarii Populare considera ca la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii de miercuri se impunea prezenta presedintelui Klaus Iohannis avand in vedere importanta evenimentului, si anume alegerea noii conduceri a CSM, anunta un comunicat de presa al reprezentantilor MP.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )