Libnet.ro
UNICEF

16:15

Klaus Iohannis, ntrebat daca va merge la toate sedintele de Guvern: Sigur

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, ntrebat daca va merge la toate sedintele de Guvern: Sigur

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca va merge la toate sedintele de guvern de acum incolo. intrebat de o ziarista daca va participa la toate sedintele de guvern, seful statului a raspuns: Sigur. continuă pe Hotnews

Grebla: Presedintele ar ncalca principiul competentelor institutiilor daca ar merge la toate sedintele de guvern

Secretarul sgeneral al Guvernului, Toni Grebla, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca prezenta presedintelui Klaus Iohannis la toate sedintele Executivului ar echivala cu incalcarea principiului competentelor partajate ale institutiilor, autoritatilor si puterilor statului.

IOHANNIS, intrebat daca va merge la TOATE sedintele de Guvern: SIGUR! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va merge la toate sedintele de Guvern. Iohannis a criticat in repetate randuri planul guvernantilor privind o OUG pe amnistie si gratiere, iar noile masuri anuntate i.

Klaus Iohannis, intrebat daca ar mai numi un premier de la PSD: `Daca ar fi avut...`

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, despre posibilitatea de a numi un nou premier de la PSD in cazul in care motiunea de cenzura depusa de opozitie ar trece. Aflat la o intalnire cu tinerii.

Klaus Iohannis: O sa merg la sedintele de guvern. Nu ma trimite doamna prim-ministru sa citesc eu site-ul Guvernului (VIDEO)

Klaus Iohannis nu renunta si a venit cu precizari dupa ce a anuntat ca are de gand sa participe la toate sedintele de Guvern ca sa evite o criza politica fara precedent. Presedintele spune ca vrea sa.

Iohannis: Voi merge la toate sedintele de Guvern. Presedintele ameninta PSD cu referendumul pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Viena, ca va merge la toate sedintele de Guvern pentru a impiedica adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea. Seful statului a lasat de inteles ca ar putea declansa si referendumul pe Justitie.

Klaus Iohannis anunta de la Viena ca va merge la sedintele de guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti dimineata, la Viena, ca a decis sa mearga la sedintele de Guvern pentru a impiedica adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea, despre care a spus ca ar fi o eroare grava pentru Romania.

Iohannis: Dancila m-a invitat sa colaboram, asa ca voi colabora - Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, daca tot premierul Viorica Dancila i-a cerut de atatea ori sa colaboreze, a decis sa accepte invitatia. Prin urmare, va merge la sedintele de Guvern. Cred ca.

Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern. Amnistia si gratierea - erori grave pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, daca tot premierul Viorica Dancila i-a cerut de atatea ori sa colaboreze, a decis sa accepte invitatia. Prin urmare, va merge la sedintele de Guvern. Cred ca.

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va merge la sedintele de Guvern, dupa ce a constatat o dorinta de colaborare din partea prim-ministrului Viorica Dancila.

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dimineata, ca va merge la sedintele de Guvern. Iohannis i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului Viorica Dancila, prin care ii solicita agenda de lucru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )