Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis pentru L 'Express: Vreau sa fiu presedinte doua mandate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis pentru L

Klaus Iohannis a declarat intr-un interviu publicat marti pe site-ul saptamanalul francez L 'Express ca vrea sa ramana presedinte al Romaniei doua mandate, pentru ca lucrurile nu pot fi schimbate in patru sau cinci ani, si a precizat ca va fi un presedinte mediator si un arbitru. continuă pe Ziarul Bursa

Nu exista alta cale pentru Romania decat aceea a unei tari eliberate de coruptie

Klaus Iohannis a depus, ieri, juramantul de investitura in functia de presedinte al Romaniei, in sedinta solemna comuna a Senatului si Camerei Deputatilor.

Klaus Iohannis vorbeste despre planuri radicale pentru Romania intr-un interviu pentru The Independent: Multe lucruri trebuie sa se schimbe

Presedintele ales Klaus Iohannis a declarat intr-un interviu pentru publicatia britanica The Independent ca isi propune sa transforme radical viata politica romaneasca cat timp se va afla la putere, aratand ca multe lucruri trebuie sa se schimbe in Romania.

VIDEO Klaus Iohannis a depus juramantul de presedinte. Discurs de manager: Voi chema cat mai curand la consultari partidele politice. Trebuie sa decidem ce obiective de tara ne asumam, o modalitate de lucru si de dialog permanent si un calendar cu etape

Klaus Iohannis a depus duminica juramantul de presedinte intr-o sedinta solemna a Senatului si Camerei Deputatilor. In cadrul primului sau discurs oficial in calitate de presedinte, Klaus Iohannis a trecut in revista principalele directii pe care intentioneaza sa le urmeze in mandatul sau si a anuntat ca in cel mai scurt timp va chema la consultari partidele politice pentru a decide impreuna ce obiective de tara isi asuma si un calendar cu etape si actiuni pentru a trece de la vorbe la fapte.

Cine l-a insotit pe Klaus Iohannis la Cotroceni: Dan Mihalache, George Scutaru, Leonard Orban

Klaus Iohannis a preluat duminica mandatul de presedinte intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni. La ceremonie au participat, din partea lui Iohannis: Tatiana Niculescu Bran desemnata purtator de cuvint), Dan Mihalache membru PNL, ex-PSD), George Scutaru PNL, a demisionat din Parlament pentru a deveni consilier al presedintelui), Leonard Orban fost comisar european), Andrei Muraru PNL) si Nicoleta Nicolae fosta ziarista, fosta consiliera a lui Crin Antonescu si purtatoare de cuvant cat acesta a fost presedinte interimar al Romaniei in 2012), Iulia Huiu PNL, fost consilier la Ministerul Sanatatii) si Cosmin Marinescu profesor ASE).

Klaus Iohannis, primul discurs in calitate de presedinte: Sunt recunoscator si onorat de increderea cetatenilor Romaniei si ii asigur ca voi fi presedintele tuturor romanilor

Klaus Iohannis, a sustinut duminica, in cadrul sedintei solemne din Parlament, primul discurs in caliate de presedinte al Romaniei. Iohannis a inceput cuvantul de inaugurare al mandatului de presedinte al.

Klaus Iohannis, primul discurs in calitate de presedinte: Sunt recunoscator si onorat de increderea cetatenilor, ii asigur ca voi fi presedintele tuturor romanilor

Klaus Iohannis, a sustinut duminica, in cadrul sedintei solemne din Parlament, primul discurs in caliate de presedinte al Romaniei. Iohannis a inceput cuvantul de inaugurare al mandatului de presedinte al.

Klaus Iohannis, primul discurs in calitate de presedinte: Sunt recunoscator si onorat de increderea cetatenilor, ii asigur ca voi fi presedintele tuturor romanilor (VIDEO)

Klaus Iohannis, a sustinut duminica, in cadrul sedintei solemne din Parlament, primul discurs in caliate de presedinte al Romaniei. Iohannis a inceput cuvantul de inaugurare al mandatului de presedinte al.

FILMUL zilei in care Traian Basescu a parasit Cotroceniul. Klaus Iohannis si-a inceput mandatul de presedinte

Klaus Iohannis a preluat mandatul de presedinte de la Traian Basescu in cadrul unei ceremonii fastuoase. Evenimentele au demarat la Palatul Parlamentului, unde Iohannis a depus juramantul de investire. Noul.

LExpress - Klaus Iohannis : Romanii doresc o schimbare

Marele interviu din deschiderea saptamanalului francez LExpress este dedicat astazi presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Primul meu interviu cu un presedinte, in colaborare cu Charles Hacquet, si prima oara ca site-ul francez revolutioneaza: interviul este disponibil in integralitate in limba romana! Se poate deci si altfel.

INTERVIU LExpress - Klaus Iohannis: Voi avea o colaborare corecta cu guvernul. Dar poate ca guvernul PSD nu va exista multa vreme...

Marele interviu din deschiderea saptamanalului francez LExpress este dedicat astazi presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Primul meu interviu cu un presedinte, in colaborare cu Charles Hacquet, si prima oara cand site-ul francez revolutioneaza: interviul este disponibil in integralitate in limba romana! Se poate deci si altfel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )