Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis, prima reactie dupa accidentul ministrului Lucian Bode

B1 B1,
Klaus Iohannis, prima reactie dupa accidentul ministrului Lucian Bode

Klaus Iohannis a reactionat in urma accidentului in care a fost implicat Lucian Bode, ministrul Transporturilor. in primul rand, nu este bine sate grabesti cand vrei saajungi cu masina. continuă pe B1

Iohannis, despre accidentul ministrului Bode: Se vede nevoia dezvoltarii infrastructurii rutiere

Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, daca apreciaza ca si ministrul Lucian Bode are o vina pentru accidentul produs de soferul masinii cu care se deplasa pe Valea Oltului, in urma cu cateva zile. Seful statului a raspuns ca este regretabil ca a avut loc un accident in care a fost implicat un demintar al statului si ca autoritatile competente vor face investigatiile de rigoare.

Ce religie are presedintele Klaus Iohannis. De ce etnia lui a fost mereu un dezavantaj in fata romanilor

Actualul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis are un dezavantaj mare atunci cand candideaza pentru alegerile prezidentiale, functie care este de reprezentare nationala, dupa cum afirma sociologul Alfred Bulai. Acest dezavantaj a reiesit si din sondajele facute si este legat de etnia si religia acestuia. Care este religia si etnia presedintelui Iohannis? Dezavantajul lui Klaus Iohannis .

Klaus Iohannis: Sper sa prind vremea cand nu se va mai practica traseismul politic. Probabil se va tine cont de cuvantul meu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri din nou ca este impotriva traseismului politic de orice fel, dupa ce i-a fost atras atentia ca PNL a facut mai multe transferuri de la PNL. Seful Statului a adaugat apoi ca probabil se va tine cont n. red: de cuvantul presedintelui) din ce in ce mai mult.

Klaus Iohannis: Am spus de la inceput ca este cinica si iresponsabila depunerea unei motiuni de cenzura. Sper ca pesedistii sa ia in serios aceasta lectie

Klaus Iohannis a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a spus inca de la inceput ca depunerea unei motiuni de cenzura este cinica si iresponsabila si se intreaba, dupa esecul acesteia,.

Presedintele Klaus Iohannis: PSD incearca doar sa saboteze si sa impiedice efortul urias in lupta cu epidemia. Nu isi poate stapani setea de putere. Motiunea de cenzura, neavenita (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o conferinta de presa in care a abordat mai multe subiecte importante de pe agenda publica. Dupa ce a vorbit despre epidemie si atitudinea PSD pe fondul crizei.

Adelina Pestritu are coronavirus! Cum s-a infectat, de fapt, si prima reactie a vedetei

Adelina Pestritu a fost infectata cu coronavirus! Cunoscuta vedeta s-a speriat atat de tare incat a inceput sa planga in fata fanilor sai. Vedeta este extrem de afectata. Adelina Pestritu a fost infectata cu coronavirus! Vedeta a izbucnit in lacrimi Cunoscuta Adelina Pestritu a fost testata pozitiv cu coronavirus, iar prima clipa in care a .

Care este mancarea favorita a lui Klaus Iohannis. Putini stiau asta despre presedintele Romaniei

Klaus Iohannis este discret in ceea ce priveste viata personala. Cele mai multe dezvaluiri despre el le-a facut doar in perioada in care era candidat. Klaus Iohannis prefera mancarurile simple. Preparatul favorit al presedintelui Romaniei Presedintele Romaniei a fost intrebat in anul 2014, in cadrul unui interviu la PRO TV, care este mancarea lui preferata.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE PENSII: CCR a constatat ca Parlamentul nu poate lua decizii care pun in dificultate finantele

Presedintele Klaus Iohannis a criticat intentia social democratilor de a face modificari la rectificarea bugetara, astfel incat punctul de pensie sa se mareasca cu 40%, subliniind ca, potrivit Curtii Constitutionale, in Parlament nu se pot lua decizii care pun in dificultate finantele publice ale tarii.

KLAUS IOHANNIS: Am asistat luni la o situatie care a frizat ridicolul in Parlamentul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca motiunea de cenzura initiata de PSD a inregistrat un esec previzibil si lamentabil, el exprimandu-si speranta ca social-democratii vor intelege ca politica nu se poate face urmarind doar mize marunte de partid.

KLAUS IOHANNIS: Eu tot timpul am cerut romanilor sa voteze oameni responsabili

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, referindu-se la traseismul politic inaintea alegerilor locale de la finalul lunii septembrie, ca mereu a cerut romanilor sa voteze oameni responsabili.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )