Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis, la reuniunea NATO de la Londra. Decizii IMPORTANTE pentru viitorul lumii

B1 B1,
Klaus Iohannis, la reuniunea NATO de la Londra. Decizii IMPORTANTE pentru viitorul lumii

PresedinteleKlaus Iohannisva participa, in perioada 3-4 decembrie a. c. , la Reuniunea NATO la Nivel inalt care se va desfasura la Londra. Reuniunea are loc in contextul implinirii a 70 de ani de la. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Voi avea discutii cu partidele pentru a creste numarul parlamentarilor care reprezinta diaspora

Presedintele Klaus Iohannis spune ca va avea discutii cu partidele pentru a creste numarul parlamentarilor care reprezinta diaspora, despre care a precizat ca a devenit foarte activa.

Klaus Iohannis anunta ca a fost felicitat de Viorica Dancila pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, raspunzand unei intrebari, ca a fost sunat de Viorica Dancila care l-a felicitat pentru castigarea alegerilor prezidentiale.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Am stabilit obiectivele Romaniei pentru reuniunea NATO; vom reitera importanta Marii Negre

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a stabilit, miercuri, obiectivele Romaniei pentru reuniunea NATO, care va avea loc pe 3 si 4 decembrie, la Londra. Am stabilit obiectivele Romaniei pentru acea sedinta a N.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO desfasurata la Londra in perioada 3-4 decembrie. intalnirea are loc in contextul implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice, potrivit News. ro.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Romania este hotarata sa aloce 2% pentru Aparare. Saptamana viitoare voi participa la reuniunea NATO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT ca Romania este hotarata sa aloce 2% din PIB pentru Aparare. Seful statului a precizat ca s-a discutat si despre reuniunea NATO din 3.

Klaus Iohannis si poporul roman, felicitati de SUA dupa alegerile prezidentiale incheiate cu succes. Seful diplomatiei americane: Multumim aliatului nostru din NATO, Romania

Statele Unite l-au felicitat, luni seara, pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele in exercitiu al Romaniei a castigat un nou mandat de cinci ani la Cotroceni, in urma unei victorii zdrobitoare in fata.

Breaking news! Obiectivele Romaniei pentru reuniunea NATO

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a stabilit, miercuri, obiectivele Romaniei pentru reuniunea NATO.

Mesajul mamei Luizei Melencu pentru presedinte! Ce i-a spus lui Klaus Iohannis, dupa ce a aflat ca nu va discuta personal cu ea

Mama Luizei Melencu a mers, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru a-i transmite presedintelui Klaus Iohannis ca familia ei a fost umilita de autoritati si ca vrea sa afle adevarul despre disparitia fiicei sale. Monica Melencu a discutat la Cotroceni cu un consilier al sefului statului. Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Klaus Iohannis: Am fost umiliti! .

Klaus Iohannis i-a decorat pe expertii in educatie care au lucrat la proiectul sau Romania Educata

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, mai multi profesori si experti in educatie pentru contributia exceptionala avuta la dezvoltarea si modernizarea invatamantului romanesc. Printre cei decorati de presedinte se numara trei fosti ministri ai Educatiei: Mircea Dumitru, Sorin Cimpeanu si Remus Pricopie. Au fost decorati si expertii in educatie care au lucrat la proiectul presedintelui Iohannis Romania Educata, printre care Daniela Visoianu, consilier al ministrului Educatiei, si Mariuca Talpes, liderul grupului pe educatie din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Avocatul familiei Melencu il ataca pe presedintele Klaus Iohannis: Sa-i fie rusine

Avocatul familiei Melencu il ataca pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca si-a trimis consilierul sa stea de vorba cu mama si bunicul fetei disparute, in loc sa vina personal la discutii. Nu pot sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )