Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis si-a preluat mandatul de la CCR: E o onoare deosebita si o mare responsabilitate

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis si-a preluat mandatul de la CCR: E o onoare deosebita si o mare responsabilitate

UPDATE Klaus Iohannis si-a preluat cel de-al doilea mandat de presedinte intr-o sedinta solemna la CCR, dupa ce a castigat alegerile prezidentiale din 24 noiembrie. Presedintele Klaus Iohannis a afirmat . continuă pe Antena3

Ceremonie solemna la CCR: Klaus Iohannis isi preia cel de-al doilea mandat de presedinte

UPDATEPresedintele Klaus Iohannis a ajuns la CCR,pentru a isi prelua cel de-al doilea mandat la Palatul Cotreoceni. La sedinta solemna participa premierul Ludovic Orban, membri ai Guvernului,.

Klaus Iohannis, la CCR. Presedintele merge pentru preluarea celui de-al doilea mandat

Klaus Iohannis merge astazi la CCR pentru preluarea celui de-al doilea mandat de presedinte al Romaniei. Rezultatele alegerilor vor fi validate azi de Biroul Electoral Central si vor fi trimise la Curtea.

CCR a validat al doilea mandat al lui Klaus Iohannis: Voi veghea in continuare la respectarea Constitutiei si voi sustine valorile staului de drept si parcursul european al Romaniei (VIDEO)

Curtea Constitutionala a validat, joi, alegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de presedinte. Seful statului a declarat ca votul pe care i l-au acordat romanii reprezinta o onoare deosebita si o.

Ceremonie solemna la CCR: Klaus Iohannis isi preia cel de-al doilea mandat de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va merge joi,la ora 16. 00, la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru a isi prelua cel de-al doilea mandat la Palatul Cotreoceni. CCR va valida intr-o ceremonie solemna.

BEC a anuntat rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale. Validarea mandatului lui Klaus Iohannis va avea loc la ora 16.00, la CCR -UPDATE

Klaus Iohannis a obtinut 66,09% din voturile valabil exprimate, 6. 135 de voturi valabil exprimate, in timp ce Viorica Dancila a obtinut 33. 91% din voturi, mai exact 3. 922 de voturi, potrivit rezultatelor finale ale BEC.

Klaus Iohannis, la preluare mandatului de presedinte: Primul a fost plin de provocari. Am ramas conectat la problemele reale ale societatii

Klaus Iohannis a participat, joi, la sedinta solemna a CCR pentru validarea celui de-al doilea mandat de presedinte al sau. De asemenea, presedinte Klaus Iohannis a precizat in fata judecatorilor Curtii.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noului sef al Statului Major al Apararii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, decretul privind numirea noului sef al Statului Major al Apararii. Mandatul general-locotenentului Daniel Petrescu incepe la 1 decembrie.

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Ce a spus mama lui Klaus Iohannis, cand a aflat ca acesta a castigat alegerile prezidentiale. Reactie neasteptata

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor in fata Vioricai Dancila si a obtinut un nou mandat la Palatul Cotroceni. Mama presedintelui Romaniei a fost extrem de bucuroasa cand a aflat rezultatul alegerilor, dar a refuzat sa comenteze subiectul. Mama lui Klaus Iohannis s-a bucurat enorm cand a aflat ca acesta a .

KLAUS IOHANNIS: PSD-ul schimba fetele, dar nu schimba naravul

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca PSD-ul nu s-a schimbat dupa evenimentele de marti seara, in urma carora Viorica Dancila si-a dat demisia din fruntea partidului, ca a schimbat doar fetele, nu si naravul, afirmand ca PSD ramane un partid nedemocratic si nereformat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )