Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis: Solicit demisia premierului. Este o situatie imposibila pentru Romania ca primul ministru sa fie invinuit de fapte penale (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Solicit demisia premierului. Este o situatie imposibila pentru Romania ca primul ministru sa fie invinuit de fapte penale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut vineri demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost chemat la DNA pentru a i se comunica ca este suspect in dosarul lui Dan Sova. Astazi DNA a comunicat. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Solicit DEMISIA lui Victor Ponta. Este o situatie imposibila pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o declaratie de presa, ca solicita demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. Astazi, DNA a comunicat.

Iohannis cere demisia premierului Victor Ponta: ,,I-am comunicat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca, in conditiile in care DNA a comunicat ca premierul Victor Ponta este invinuit de fapte penale, i-a solicitat demisia acestuia, el spunand ca, in opinia sa, este o situatie imposibila.

Iohannis: Solicit demisia premierului Victor Ponta. Ponta: Doar Parlamentul poate sa ma demita. Un procuror DNA nu este deasupra Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului Victor Ponta, dupa ce procurorii DNA l-au pus sub urmarire penala. Ponta a refuzat, pe motiv ca doar Parlamentul il poate demite. in caz ca Ponta refuza in continuare sa demisioneze, presedintele Klaus Iohannis, potrivit Constitutiei, il poate suspenda din functia de prim-ministru, pentru ca este urmarit penal.

Atacuri in rafala la DNA, inalta Curte, CSM, instante judecatoresti: PSD distruge justitia pentru Dan Sova, iar Klaus Iohannis da mesaje pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis este din nou in central unor critici pentru modul in care a reactionat dupa ce parlamentarii l-au scapat, marti, de arrest pe senatorul Dan Sova. Seful statului s-a limitat la a.

VIDEO. Gorghiu, despre Ponta: Nu va avea nicio ezitare sa sacrifice Romania pentru interesele proprii. ii solicit demisia

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a cerut, marti, demisia premierului Victor Ponta deoarece, spune Gorghiu, aceste este capabil sa sacrifice Romania pentru propriile interese, chiar daca asta inseamna declansarea unui razboi intre puterile independente ale statului.

Klaus Iohannis, despre o eventuala nominalizare a lui Predoiu ca premier: Eu tind sa-mi pastrez si sa-mi indeplinesc promisiunile

Despre situatia in care se afla premierul Victor Ponta in momentul actual, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca solutia optima este demisia, aratand ca in acest caz va consulta partidele si.

Victor Ponta, dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia: Respect pozitia sa publica dar am fost numit in functie de Parlamentul Romaniei si doar Parlamentul poate sa ma demita

Premierul Victor Ponta a transmis vineri, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut public demisia din fruntea Guvernului, ca respecta pozitia pubilca a sefului statului, dar ca a fost numit.

Subiectiv. Iohannis vrea demisia lui Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intr-un interviu la TVR, ca premierul Victor Ponta i-a spus ca se va gandi la demisie. Seful statului a mai declarat ca spera ca saptamana viitoare sa existe un.

Klaus Iohannis: Astept o decizie pragmatica a Camerei Deputatilor in cazul la Ponta. Am incredere in ICCJ si DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca asteapta din partea deputatilor o decizie pragmatica si corelata cu situatia politica in cazul votului cererii DNA in cazul premierului Victor Ponta.

Klaus Iohannis: Astept o decizie pragmatica a Camerei Deputatilor in cazul lui Ponta. Am incredere in ICCJ si DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca asteapta din partea deputatilor o decizie pragmatica si corelata cu situatia politica in cazul votului cererii DNA in cazul premierului Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )