Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis: Astept o decizie pragmatica a Camerei Deputatilor in cazul la Ponta. Am incredere in ICCJ si DNA

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Astept o decizie pragmatica a Camerei Deputatilor in cazul la Ponta. Am incredere in ICCJ si DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca asteapta din partea deputatilor o decizie pragmatica si corelata cu situatia politica in cazul votului cererii DNA in cazul premierului Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Astept o decizie pragmatica a Camerei Deputatilor in cazul solicitarii DNA referitoare la Ponta, corelata cu situatia situatia politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca asteapta din partea deputatilor o decizie pragmatica si corelata cu situatia politica in cazul votului cererii DNA in cazul premierului Victor Ponta.

Klaus Iohannis: Astept o decizie pragmatica a Camerei Deputatilor in cazul lui Ponta. Am incredere in ICCJ si DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca asteapta din partea deputatilor o decizie pragmatica si corelata cu situatia politica in cazul votului cererii DNA in cazul premierului Victor Ponta.

Secretarul Camerei Deputatilor: DNA cere inceperea urmaririi penale asupra premierului

Marcel Ciolacu, secretarul Camerei Deputatilor a vorbit despre traseul cererii Directiei Nationale Anticoruptie in cazul Victor Ponta. DNA cere inceperea urmaririi penale asupra premierului Victor Ponta,.

Klaus Iohannis, dupa votul Senatului in cazul Dan Sova: E din ce in ce mai greu de lucrat cu acest Parlament si aceasta majoritate

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat regretul ca Senatul a votat impotriva cererii justitiei de retinere a lui Dan Sova si a apreciat ca, prin acest vot, Parlamentul persevereaza in a obstructiona procesele din justitie, apeland la tertipuri procedurale.

Klaus Iohannis, pe Facebook: Constat ca Parlamentul persevereaza in a obstructiona procesele din justitie

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, intr-un mesaj postat Facebook, votul dat astazi in Senat in cazul cererii de arestare a lui Dan Sova. Constat, din pacate, ca prin votul dat astazi in Senat, Parlamentul.

Presedintele Camerei Deputatilor: Am primit de la procurorul general sesizarea cu privire la domnul deputat Victor Ponta. Am convocat Biroul Permanent al Camerei pentru a demara procedurile

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat vineri ca a primit de la procurorul general sesizarea cu privire la deputatul Victor si a convocat Biroul Permanent al Camerei la ora 17:00 in acest sens,.

Motiunea simpla pe tema Transelectrica va fi supusa miercuri la vot in plenul Camerei Deputatilor

Motiunea simpla PSD curenteaza banul public - bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica va fi supusa miercuri la vot in plenul Camerei Deputatilor, informeaza B1 TV.

Motiunea simpla pe tema Transelectrica, supusa astazi votului Camerei Deputatilor

Motiunea simpla PSD curenteaza banul public - bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica, initiata de PNL, va fi votata astazi in plenul Camerei Deputatilor, dupa ce a fost dezbatuta ieri de deputati.

Cardinalul Lucian Muresan, decorat de presedintele Klaus Iohannis. Cei doi se intalnesc sambata la Blaj

Cardinalul Lucian Muresan, arhiepiscop major al Bisericii Greco-Gatolice, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Ofiter. Distinctia ii va oferita inaltului Prelat, personal de catre presedintele Iohannis, sambata in cadrul unei intalniri ce va avea loc intre cei doi la Arhiepiscopia Greco-Catolica din Blaj.

Monica Macovei sustine ca are trei motive pentru care este dezamagita de Klaus Iohannis: Promulgarea legii alegerilor locale, printre nemultumirile eurodeputatului

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat joi ca are cel putin trei motive pentru care este dezamagita de presedintele Klaus Iohannis. Totusi, aceasta precizeaza ca nu regreta ca l-a votat pe Iohannis la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )