Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, ultimele actiuni de campanie inaintea votului de duminica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis si Viorica Dancila, ultimele actiuni de campanie inaintea votului de duminica

Candidatii inscrisi in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale au, vineri, ultimele actiuni inainte de incheierea campaniei electorale. Klaus Iohannis se intalneste cu alegatorii din Bacau, intr-un eveniment organizat de PNL, iar Viorica Dancila anunta ca va prezenta un discurs final pentru romani. continuă pe Ziarul Bursa

Ultima zi de campanie. Klaus Iohannis, baie de multime la Bacau. Viorica Dancila prezinta un discurs final pentru romani

Candidatii inscrisi in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale au, vineri, ultimele actiuni inainte de incheierea campaniei electorale. Klaus Iohannis se intalneste cu alegatorii din Bacau, intr-un eveniment organizat de PNL, iar Viorica Dancila anunta ca va prezenta un discurs final pentru romani.

LIVE TEXT Conferinta de presa Viorica Dancila, joi, ora 18.00. Sefa PSD a evitat sa raspunda la o intrebare foarte incomoda

Dupa ce a organizat o conferinta de presa, marti, in cadrul careia a vorbit doua ore si jumatate si a lansat o serie de atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis, Viorica Dancila a anuntat ca organizeaza o noua dezbatere cu jurnalistii, joi, de la ora 18:00. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a postat un mesaj .

Cine ii va pune intrebari lui Klaus Iohannis la dezbaterea organizata de SNSPA

Dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale, are loc marti, incepand cu ora 19. 00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare. in timpul discutiilor, candidatul.

Viorica Dancila, apel de ultima ora catre Klaus Iohannis: il invit la ora 20 la Parlament pentru o dezbatere

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a transmis vineri ca echipa sa de campanie incearca sa discute cu liberalii despre o dezbatere cu Klaus Iohannis la ora 20. 00, in Parlament. Fostul premier a.

Viorica Dancila insista cu dezbaterea electorala: Domnule presedinte, romanii va asteapta

Viorica Dancila insista cu invitatia la dezbatere si i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca romanii il asteapta. Asta dupa ce stafful de campanie al lui Klaus Iohannis a refuzat invitatia la dezbatere.

SONDAJ. Cine credeti ca a castigat dezbaterile din aceasta seara? Klaus Iohannis sau Viorica Dancila?

Presedintele Klaus Iohannis si candidata PSD, Viorica Dancila, s-au duelat de la distanta in dezbateri. Fostul premier a renuntat in ultima clipa la ideea de a intrat peste dezbaterea lui Iohannis si a.

Viorica Dancila: Trebuia sa fie o confruntare cu Klaus Iohannis. I-am adus trei daruri - LIVE TEXT si VIDEO

Viorica Dancila i-a adus, vineri, la Parlament, trei daruri lui Klaus Iohannis si si-a aratat dezamagirea ca seful statului nu a aceptat invitatia sa la o dezbatere comuna. Stire in curs de.

Viorica Dancila ii spulbera sperantele lui Klaus Iohannis: Cei care l-au votat in turul I, s-ar putea sa...

Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi seara ca presedintele Klaus Iohannis nu a luptat deloc pentru romani. Este o competitie intre un candidat dictator si unul care este pentru romani. Eu.

Viorica Dancila, despre chemarea la DNA: Informatia e pe jumatate falsa. Oamenii lui Iohannis vor o campanie de fluturare a catuselor in fata contracandidatilor sai

Viorica Dancila a spus ca informatia ca va fi chemata la DNA e pe jumatate falsa. Anuntul a fost facut la a doua dezbatere cu jurnalistii inainte de alegerile prezidentiale. Am spus ca toti cei.

Rares Bogdan anunta ce va face daca Viorica Dancila se prezinta NEINVITATA la dezbaterea lui Klaus Iohannis

Rares Bogdan reactioneaza la zvonurile potrivit carora Viorica Dancila ar urma sa se prezinte neinvitata la dezbaterea pe care Klaus Iohannis o va sustine la Biblioteca Centrala Universitara alaturi de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2315 seconds )