Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Predoiu: Traficul este cea mai mare problema in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Catalin Predoiu: Traficul este cea mai mare problema in Bucuresti

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de. continuă pe Antena3

Corina Cretu: 52% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie. Rata mortalitatii infantile este cea mai mare din Uniunea Europeana

Peste 50% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie, a avertizat Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala. Totodata, aceasta a mai.

Alba Fest cu vedete pop-rock in cea mai mare cetate din Romania: Inna, Willy William, James Arthur si Antonia

In ultimul weekend din luna mai are loc la Alba Iulia evenimentul Alba Fest, una dintre cele mai amri manifestari muzicale din Romania. Participantii vor avea parte de trei zile pline de muzica si distractie. Peste 170. 000 de euro se vor investi in evenimentul care aduce in Cealalta Capitala artisti precum Inna, Willy William, James Arthur, dar si cei mai ascultati muzicieni din Romania, printre care Carlas Dreams si Antonia.

Un raport britanic contrazice recomandarile oficiale de adoptare a unor diete sarace in grasimi: Cea mai mare greseala in istoria medicala moderna, cu consecinte deazstruoase

Un raport publicat in Marea Britanie afirma ca 30 de ani de politici publice care sfatuiesc populatia sa adopte diete sarace in grasimi au condus la consecinte dezastruoase din punct de vedere al sanatatii, scrie The Telegraph.

Care este cea mai buna decizie in privinta alegerii focarului?

Afla cum poti sa-ti alegi un semineu .

Salvatori din pasiune. Seful ISU Mures: Meseria de pompier este cea mai nobila meserie si nimic nu poate fi mai placut decat satisfactia salvarii unei vieti

Meseria de pompier este una dintre cele mai nobile profesii. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Horea Mures are in fruntea institutiei un comandant care a salvat nenumarate vieti omenesti si care este un exemplu perfect pentru cei care vor sa-i calce pe urme. Iar acum au si sansa. Mures isi deschide portile voluntarilor care vor sa devina salvatori din pasiune.

Dezbatere electorala intre candidatii la Primaria Capitalei - Gabriela Firea vs Catalin Predoiu vs Nicusor Dan vs Daniel Barbu/ Predoiu propune stabilirea unui singur candidat al dreptei, in functie de sondaje, pentru a invinge PSD-ul

Antena 3 a gazduit luni seara cea de-a doua dezbatere majora din actuala campanie pentru Primaria Capitalei, o emisiune curata in care candidatii nu s-au atacat, moderarea nu a ridicat probleme mari, doar timpul alocat candidatilor la intrebari nepermitand formularea unor raspunsuri clare care sa-i lamureasca pe votanti. Programele prezentate au fost in mare parte similare: problema traficului, a agentului termic, educatia si coruptia. Cel mai interesant moment al emisiunii l-a constituit propunerea lui Catalin Predoiu pentru Nicusor Dan si Daniel Barbu pentru infrangerea PSD-ului ca, in functie de sondaje, in ultima saptamana, sa fie sustinut de catre toata lumea de dreapta doar candidatul cu cele mai mari sanse. Propunere refuzata de cei doi. Interventia Rodicai Popescu Bitanescu a adus si momentul picant al emisiunii. vezi in continut acoperirea live text a emisiunii.

Nicusor Dan: Problema zero este cea a coruptiei generalizate

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de.

Sondaj USB:Nicusor Dan l-a devansat pe Catalin Predoiu. Firea, pe primul loc

Un sondaj comandat de USB arata ca Gabriela Firea ar avea prima sansa pentru a castiga Primaria Capitalei, fiind urmata de Nicusor Dan, candidatul USB. Catalin Predoiu este clasat abia pe locul al treilea, la mare distanta de Firea.

Sondaj alegeri in Bucuresti: Firea - 37,5%, urmata de Nicusor Dan cu 19,5% si Catalin Predoiu cu 8,7%

Nicusor Dan, candidatul USB pentru Primaria Generala, este al doilea clasat potrivit unui sondaj realizat de TNS, cu 19,5% din voturile alegatorilor care au declarat ca vor merge la urne pe 5 iunie. El are 11 puncte mai mult decat Catalin Predoiu PNL) dar 18 sub Gabriela Firea PSD).

Catalin Predoiu: Sunt in urma doamnei Firea in sondaje, dar la o distanta recuperabila

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, spune intr-un interviu acordat ziarului 'Gandul', ca distanta care il desparte in sondaje de social-democrata Gabriela Girea este 'recuperabila', sustinand ca o va devansa pe aceasta pana la data scrutinului, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )