Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lady Gaga ne incanta cu un lyric video pentru piesa Applause!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga ne incanta cu un lyric video pentru piesa Applause!

Desi s-a lansat de doar trei zile, single-ul Applause deja se bucura de un mare succes in randul monstruletilor si mai mult ca sigur va face legea in topurile de specialitate. Gaga a filmat in acest weekend un clip la Micky, un local foarte popular din West Hollywood. Imaginile, unele surprinse de artista insasi, au . continuă pe Devorator Monden

Katy Perry a lansat un lyric video pentru single-ul Roar!

Noul single al artistei a fost ascultat in premiera pe 11 august la un post de radio si a fost lansat in US in aceeasi zi. Acum Katy a postat pe contul sau deYoutube si un lyric video amuzant pentru piesa Roar. Acum puteti si voi sa ROAR mai tare decat un leu!, a postat .

Korn au lansat un lyric video pentru single-ul Never Never!

Formatia americana urmeaza a reveni in atentia noastra cu un nou album, The Paradigm Shift, insa pana atunci baietii ne ofera un lyric video pentru cel mai nou single al lor, Never Never. Clipul incepe cu un avertisment adresat celor care sufera de epilepsie fotosensibila. Luminile orbitoare si amalgamul de culori fac legea in acest .

Avril Lavigne ne prezinta un lyric video si un teaser pentru single-ul Rock N Roll!

Artista isi va lansa intr-o saptamana videoclipul celui mai nou single al sau, Rock N Roll. Insa, pana atunci, Avril ne ofera o portie dubla de surprize si anume un lyric video pentru piesa si primul teaser al videoclipului. Lyric video-ul a fost realizat cu ajutorul fanilor. Artista a strans mai multe imagini cu fanii .

Lady Gaga is back! Asculta aici single-ul Applause!

Surpriza-surpriza pentru monstruletii artistei! Mother Monster a lansat noul single Applause cu o saptamana inainte de premiera! Intr-un interviu acordat pentru Womens Wear Daily, Gaga a spus despre piesa Applause, compusa in colaborare cu DJ White Shadow, ca este una foarte amuzanta. Este plina de bucurie, pentru ca in piesa spun ca traiesc pentru aplauze.

Tragedie pentru Lady Gaga! Single-ul Applause, scapat pe Internet cu 8 zile inainte de premiera!

Lady Gaga numara zilele pana la premiera oficiala a piesei Applause, primul extras pe single de pe noul ei album, ARTPOP. O parte din aceasta piesa a scapat deja pe Internet, fapt ce a suparat-o extrem de tare pe Lady Gaga, care si-a manifestat dezamagirea pe Twitter. Continue reading .

Disperata Lady Gaga! Piesa Applause, inspirata de Girl Gone Wild a Madonnei!

Din nou exista similitudini intre piesele lui Lady Gaga si Madonna! Daca Born This Way a fost inspirata de piesa Express Yourself, iata ca cel mai nou single al lui Gaga are note similare cu hitul Girl Gone Wild al Madonnei. Continue reading .

VIDEO Applause. Asculta noua piesa cantata de Lady Gaga

Lady Gaga si-a lansat oficial primul single de pe albumul ARTPOP, cu o saptamana inainte de termenul anuntat initial, dupa ce hackerii au raspandit pe internet mai multe versiuni false ale melodiei.

Lady Gaga a postat un trailer al albumului ARTPOP!

Excentrica artista a lansat ieri probabil cea mai asteptata piesa din acest an, Applause, cu o saptamana inainte de data oficiala de lansare. Single-ul a starnit deja foarte multa valva printre monstruletii artistei, care se declara foarte incantati de piesa si o considera deja un mare hit. Dupa doar o zi de la lansare, Applause .

Lady Gaga catre monstruletii sai: Nu va certati cu fanii lui Katy Perry!

Nici nu au revenit bine in atentia publicului cele doua dive ca fanii acestora au si gasit motive de cearta. In weekend-ul recent, noul single al lui Katy Perry, Roar, a scapat pe internet, la fel si cateva fragmente din noua piesa a lui Gaga, Applause. Probabil scaparea fragmentelor din piesa lui Gaga a fost .

Lady Gaga a confirmat prezenta pe scena iTunes Festival 2013!

Nici nu s-a lansat bine single-ul Applause ca excentrica artista a si inceput sa isi programeze participari la diferite evenimente muzicale. Dupa confirmarea faptului ca va canta la gala MTV VMA 2013, iata ca Lady Gaga a anuntat ca va lua parte pe 1 septembrie la celebrul festival care are loc in Londra. Anuntul a .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )