Libnet.ro
UNICEF

19:00

Lamborghini Bucuresti noul dealership Lamborghini in Romania

Auto Ro Auto Ro,
 Lamborghini Bucuresti noul dealership Lamborghini in Romania

Lamborghini Bucuresti, noul dealership Lamborghini in Romania, este acum deschis pentru clientii si fanii brand-ului. Lamborghini Bucuresti face parte din grupul Porsche Inter Auto, unul dintre cele mai mari grupuri de vanzari auto premium si de lux din Europa Centrala. Showroom-ul Lamborghini Bucuresti dispune de o suprafata totala de 228 metri patrati si a fost construit in urma unei investitii de peste 400. 000 euro. continuă pe Auto Ro

Zgonea: Romania este foarte preocupata de viitorul SEECP

Romania este foarte preocupata de viitorul Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est SEECP), a declarat, astazi, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in cadrul unei intalniri cu Alenka Bratusek, prim-ministrul Republicii Slovenia.

Suma contractelor semnate cu Romania este URIASA. Anuntul facut de oficialul chinez, la Bucuresti

Premierul chinez, Li Keqiang, a declarat luni, la Palatul Victoria, ca suma contractelor comerciale semnate la Bucuresti, intre cele doua parti, este uriasa. Vreau sa va asigur ca suma este uriasa.

Basescu: Urmatorul proiect de tara pentru Romania este: Vrem sa ne intregim tara.

Presedintele Traian Basescu a declarat, la TVR 1, ca unirea Moldovei cu Romania se va intampla deoarece sangele apa nu se face. Un popor, cand are ocazia sa fie imprena, nu va renunta. Nu mizez pe oameni politici, toata actiunea mea legata de Republica Moldova a fost legata de ideea ca poate ne vom uni, stiu ca nu e momentul acum, dar . ) acest lucru se va intampla, pentru ca sangele apa nu se face, a spus presedintele la TVR 1. Basescu a sustinut ca aderarea Ucrainei se joaca pana in .

RFI Romania si TV5Monde au incheiat un parteneriat pentru promovare reciproca in Romania. Marie-Christine Saragosse, presedinte France Medias Monde: RFI Romania este un radio de excelenta

RFI Romania si TV5Monde au semnat vineri un acord de parteneriat pentru promovare reciproca in Romania. Acordul este in principal bazat pe parteneriatele culturale pe care putem sa le realizam impreuna, ma refer la evenimente care vor avea loc in Romania si la actiuni de promovare incrucisata, a declarat Yves Bigot, director general TV5Monde, in cadrul unei conferinte la sediul RFI Romania. Marie-Christine Saragosse, presedinte director general al grupului France Medias Monde, a afirmat ca RFI Romania este un motiv de mandrie si ca venind aici am inteles si mai bine cat de iubit este acest radio si ca este considerat o referinta, un reper. Vezi in articol planurile de dezvoltare ale RFI Romania si TV5Monde, audientele pe care le inregistreaza si cum se va dezvolta acest parteneriat.

Romania este prima tara in care Deutsche Telekom ofera in exclusivitate trafic nelimitat, netaxat, pentru aplicatia WhatsApp

Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, a introdus o oferta prin care ofera abonatilofurnizand clientilor cu abonament si celor de cartele preplatite trafic nelimitat, netaxat, in cadrul aplicatiei WhatsApp , una.

Dan Nica: Romania este unul dintre cele mai importante centre din industria globala de IT and C

Tara noastra este unul dintre cele mai importante centre din industria globala de IT and C, a declarat, ieri, ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )