Libnet.ro
UNICEF

23:01

Laura Codruta Kovesi, chemata miercuri la audierile din comisia pentru alegerile din 2009

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi, chemata miercuri la audierile din comisia pentru alegerile din 2009

Laura Codruta Kovesi a fost chemata miercuri la audierile din comisia pentru alegerile din 2009. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi, Robert Cazanciuc, Emil Boc si Catalin Voicu, audiati saptamana viitoare in Parlament

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, fostul premier Emil Boc, fostul ministru al Justitiei Robert Cazanciuc si fostul senator PSD Catalin Voicu vor fi invitati la audieri saptamana viitoare in cadrul comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009.

Dan Sova si Radu Rusanu, audiati de Comisia care ancheteaza alegerile din 2009: Cand am facut contestatia la CCR, am sesizat niste lucruri pe care le sustin si azi. Fifor: Sapatmana viitoare vor fi chemati sa dea explicatii Laura Codruta Kovesi si Emil Bo

Dan Sova si Dan Radu Rusanu vor fi audiati, miercuri, in Comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, a anuntat Mihai Fifor, potrivit Agerpres. Saptamana viitoare vor fi chemati la audieri Emil Boc si George Maior.

Acuzatii grave la adresa sefei DNA. Codruta Kovesi i-ar santaja pe oficialii de la Ambasada SUA. Nemernicia ei trebuie devoalata

Gelu Visan PMP) sustine ca procurorul sef DNA Laura Codruta Kovesi i-ar santaja pe oficialii de la Ambasada SUA din Bucuresti, cerandu-le sa o apere in contextul in care tot mai multe abuzuri.

Coalitia pentru Modernizarea Romaniei acuza ALDE ca a incercat sa-l excluda pe Sorin Campeanu din Comisia de invatamant

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei CNMR) acuza ALDE ca a comis un gest de agresiune politica, incercand sa-l excluda pe Sorin Campeanu din Comisia de invatamant a Senatului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )