Libnet.ro
UNICEF

22:15

Laura Codruta Kovesi, despre acuzatiile Alinei Bica ca a urmarit din capul scarilor cum e arestata: Mi-e greu sa comentez declaratiile unei inculpate, dar nu asta e treaba mea in DNA

B1 B1,
Laura Codruta Kovesi, despre acuzatiile Alinei Bica ca a urmarit din capul scarilor cum e arestata: Mi-e greu sa comentez declaratiile unei inculpate, dar nu asta e treaba mea in DNA

Fostul procuror-sef DIICOT, Alina Bica, a acuzat ca arestarea sa si inculparea in mai multe dosare penale nu reprezinta altceva decat o razbunare din partea sefei DNA; Laura Codruta Kovesi, care a. continuă pe B1

Aceste afirmatii mi se par foarte grave, total mincinoase. Laura Codruta Kovesi neaga acuzatiile ca ar fi ofiter acoperit

Sebastian Ghita a afirmat intr-o inregistrarea facuta publica luni ca Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea ar fi ofiteri acoperiti ai unui serviciu secret strain. Amandoi sunt de f.

Laura Codruta Kovesi despre amnistie si gratiere: Inculpatii nu vor mai executa pedepsele, banii raman in buzunarul lor. Asistam la un asalt asupra justitiei. / De ce sa imi dau demisia? Pentru ca mi-am facut treaba? Pentru ca am deranjat inculpati?

Adoptarea unei legi privind amnistia sau gratierea unor fapte care sunt de competenta DNA va influenta lupta anticoruptie, in conditiile in care inculpatii nu vor mai executa pedepsele, iar banii raman in buzunarul lor, afirma procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, intr-un interviu acordat Agerpres. Sefa DNA vorbeste despre un asalt asupra justitiei. Intrebata daca s-a gandit in ultima perioada la demisie, Kovesi spune ca Nu, de ce sa imi dau demisia? Pentru ca mi-am facut treaba? Pentru ca am deranjat inculpati? De asta sa imi dau demisia? Nu, nu imi dau demisia. Am fost numita procuror-sef la DNA ca sa-mi fac treaba.

Laura Codruta Kovesi, despre o Lege a amnistiei si gratierii: Ma astept ca ministrul Justitiei, inainte de a promova un astfel de act, sa il dea spre consultare. Un proiect care nu a fost dezbatut poate afecta grav sistemul judiciar

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti seara, ca o eventuala ordonanta de urgenta privind amnistia sau gratierea ar trebui data spre consultare catre sistemul judiciar inainte de a fi promovata.

Laura Codruta Kovesi: Disparitia lui Sebastian Ghita de sub filaj a fost anuntata procurorului dupa aproximativ 16 ore

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a vorbit marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate despre dusparitia lui Sebastian Ghita si informatiile lansate de acesta in spatiul.

Laura Codruta Kovesi: Nu trebuie invinuiti cetatenii pentru votarea persoanelor cu probleme in justitie. Depinde de oferta politica

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat marti ca oamenii nu trebuie invinuiti pentru ca la alegeri voteaza persoane care au probleme in justitie. Votul depinde foarte mult de oferta po.

Laura Codruta Kovesi: Disparitia lui Sebastian Ghita a fost raportata dupa aproape 16 ore

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, spune ca nu are motive sa demisioneze din fruntea institutiei pentru ca a deranjat anumiti inculpati. intr-o serie de interviuri acordate marti, sefa DNA a dezvaluit ca disparitia lui Sebastian Ghita a fost raportata cu intarziere, abia a doua zi, dar si ca are infrmatii ca oameni de afaceri, inculpati de DNA, au pus bani pentru campanii de denigrare a institutiei.

Poze rare cu Laura Codruta Kovesi: Jurnalistul Razvan Savaliuc a publicat o serie de fotografii cu sefa DNA pentru a arata ca au avut o relatie apropriata (FOTO, VIDEO)

Jurnalistul Razvan Savaliuc a publicat o serie de fotografii in care arata ca a fost unul dintre oamenii din presa foarte apropiati de Laura Codruta Kovesi. Un demers care vine dupa ce, in fata.

Fostul deputat disparut Sebastian Ghita lanseaza noi acuzatii: Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea sunt agenti ai unui serviciu secret strain, care apartine unei tari partenere |VIDEO

Fostul deputat cautat de autoritati, Sebastian Ghita, a lansat, luni seara, noi acuzatii la adresa reprezentantilor institutiilor de forta din Romania, intr-o inregistrare video difuzata de postul Romania TV.

Kovesi neaga acuzatiile lansate de Ghita: Nu sunt ofiter acoperit al unui serviciu secret

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie , Laura Codruta Kovesi, a negat, intr-un interviu pentru ziare. com, acuzatiile lansate de fostul deputat Sebastian Ghita, precizand ca nu este ofiter acoperit al unui serviciu secret dintr-o tara partenera.

Emilia Sercan: Nu va fi o reverificare a doctoratului Laurei Codruta Kovesi. CNATDU va analiza daca contestatia lui Mugur Ciuvica poate fi acceptata sau nu

Jurnalista Emilia Sercan a explicat, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, care sunt pasii de urmat in cazul tezei de doctorat a procurorului sef DNA, Laura Codruta Kovesi, in.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )