Libnet.ro
UNICEF

15:45

ii da lectii lui Ianis Hagi, dar putina lume stie asta despre Rege. Ce note a avut Gica Hagi in liceu

Playtech Playtech,
ii da lectii lui Ianis Hagi, dar putina lume stie asta despre Rege. Ce note a avut Gica Hagi in liceu

Gica Hagi a fost cel mai mare fotbalist roman din toate tipurile, iar acum a predat stacheta fiului sau. Cu toate ca au unele obiceiuri asemanatoare si impartasesc iubirea pentru fotbal, nu se aseamana la invatatura. Ce note avea Gica Hagi cand era in liceu? Ce note a avut Giga Hagi in liceu? Gica Hagi . continuă pe Playtech

Umilinta pentru Ianis Hagi. Jurnalistii au dat verdictul dupa ce Glasgow Rangers a fost eliminata din Cupa Scotiei

Steven Gerrard i-a cerut lui Ianis Hagi sa continue performanta daca doreste sa castige un transfer permanent la Glasgow Rangers, care au prima optiune de a-l cumpara. Iahnis a fost o revelatie de la sosirea, ca imprumut, de la Genk in ianuarie. Umilinta pentru Ianis Hagi Ianis Hagi a devenit rapid un favorit al fanilor .

Strainii au facut pentru Ianis Hagi ce nu au facut romanii. De ce englezii se inclina in fata lui

Tanarul Ianis Hagi, de 21 de ani, are un impact instantaneu pe stadionul Ibrox, sub conducerea lui Steven Gerrard. Dat la o parte de Fiorentina si Genoa, Ianis Hagi incepe sa iasa in cele din urma din umbra tatalui sau, faimosul fotbalist Gheorghe hagi, de cand a ajuns la Glasgow Rangers. Strainii au facut pentru .

Veste uriasa pentru Ianis Hagi. Conducerea lui Rangers a luat decizia, in urma cu scurt timp

Staff-ul de la Rangers a luat o decizie ce ii va aduce un avantaj lui Ianis Hagi. Vestea uriasa a venit dupa ce echipa a adus rezultate negative in ultimul timp. Ce a decis conducerea echipei scotiene? Veste uriasa pentru Ianis Hagi Potrivit informatiilor de la Football Insider, patronii Rangers nu vor lua masuri drastice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )