Libnet.ro
UNICEF

14:31

Legea pensiilor, modificata din nou: ce risca angajatorii care nu platesc contributiile

Adevărul Adevărul,
Legea pensiilor, modificata din nou: ce risca angajatorii care nu platesc contributiile

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a anuntat ca au fost introduse mai multe amendamente in noua lege a pensiillor, care va intra in vigoare in 2021. continuă pe Adevărul

Legea pensiilor va fi trimisa spre avizare

Legea pensiilor va fi trimisa saptamana viitoare spre avizare ministeriala, a declarat la Digi 24 ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Ea a sustinut ca legea a fost suficient de mult dezbatuta, simulata si calculata, astfel incat sa nu fie necesare foarte multe amendamente de la Parlament, relateaza Agerpres.

Angajatorii care ncheie un contract de ucenicie sau de stagiu primesc subventie de 2.250 lei/luna

Guvernul a aprobat, joi, o hotarare care prevede ca angajatorii care incheie un contract de ucenicie sau de stagiu, dupa caz, beneficiaza, la cerere, pe intreaga perioada de derulare a contractului de ucenicie/stagiu, de o suma in cuantum de 2. 250 lei/luna, informeaza Mediafax.

Beluga ratacita n rul Tamisa a fost vazuta din nou, un 'eveniment uimitor de rar'

O beluga observata marti inotand in raul Tamisa, la mica distanta de Londra, a fost vazuta din nou a doua zi, un eveniment pe care ecologistii il considera 'uimitor de rar', relateaza miercuri Press Association.

Fed a majorat, din nou, dobnda cheie si estimeaza nca 3 ani de crestere economica - presa

Rezerva Federala americana Fed) a majorat, miercuri, din nou si in unanimitate, ratele dobanzii cheie, cu un sfert de punct procentual, la un nivel intre 2% si 2,25%, dupa cum era de asteptat, transmit Reuters si Bloomberg. Fed apreciaza ca va face o noua majorare a acestei rate in decembrie, alte trei anul viitor si inca una in 2020.

CSM i repune n functie pe Lucian Onea si pe Mircea Negulescu. Joi se va discuta din nou suspendarea lor

Procurorii CSM au decis, miercuri, incetarea suspendarii din functie a fostului sef al DNA Ploiesti Lucian Onea si a lui Mircea Negulescu, intrucat a expirat controlul judiciar dispus fata de acestia in dosarul de la Parchetul General, scrie Mediafax. Joi se va discuta din nou suspendarea lor din functie.

Deea si Dinu Maxer, din nou la ALTAR! Ce rochie de mireasa va purta artista

Deea si Dinu Maxer vor merge din nou la altar, la zece ani de relatie, iar petrecerea va fi una asa cum au visat. Cei doi au facut declaratii emotionante. Faptul ca este jumatatea mea, de aceea il am in.

Ministrul Muncii anunta modificari de ULTIMA ORA la Legea pensiilor: Patronii vor face PUSCARIE daca nu...

Lia Olguta Vasilescu anunta modificari importante la noua Lege a pensiilor. Ministrul Muncii a declarat, joi seara, ca au fost introduse mai multe amendamente in proiectul de act normativ, care va intra in.

Justitia ridica tensiunea n Coalitie. Dragnea i transmite, din nou, lui Tariceanu ca Toader e pe un loc al PSD: Decizia e la Comitetul Executiv al PSD

Nemultumirile lui Liviu Dragnea fata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raman motiv de tensiune in Coalitie. Liderul PSD, Liviu Dragnea, insista ca Toader ocupa in Guvern un loc al PSD, precizand ca i-a spus asta si sefului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, cel care l-a propus pe actualul ministru al Justitiei. PSD a decis in CEx ca o remaniere sa aiba loc dupa referendum.

De neoprit! Ratele romanilor CRESC din nou! Anuntul BNR despre ROBOR

Liviu Dragnea co vorbeste despre o economie care duduie, iar romanii resimt tot mai acut saracia. Preturile au crescut, facturile de asemenea, iar cu ratele abia mai pot tine oamenii.

Caru' cu vedete: Kim Kardashian, din nou goala! Fotografia a strns 1 milion de like-uri n cteva ore; Ce mare crai a fost Nicu Ceausescu! Cine au fost femeile celebre din viata lui;Veste-soc pentru Familia Regala! Boala de care sufera Charles este mult ma

Mesajul Biancai Dragusanu pentru Victor Slav, dupa ce s-a afisat alaturi de o alta femeie: Sa se iubeasca mult. De mai bine de trei luni, Bianca Dragusanu si Victor Slav nu. Andreea Marin a marturisit care este problema de sanatate cu care se confrunta: Peste o luna voi face operatia. Andreea Marin, in varsta de 43 de ani, se va supune.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )