Libnet.ro
UNICEF

06:15

Leguma care a declansat criza in una dintre cele mai mari tari din lume (FOTO)

B1 B1,
Leguma care a declansat criza in una dintre cele mai mari tari din lume (FOTO)

In unele tari, preturile extrem de mari au dus la adevarate revolte, din cauza faptului ca pana si alimentele de baza erau mult prea scumpe, iar oamenii nu-si puteau hrani familiile. in. continuă pe B1

McDonalds isi surprinde clientii cu una dintre cele mai mari schimbari din ultimii zeci de ani

McDonald's si-a propus sa faca o schimbare uriasa in ceea ce priveste produsele sale. Va inlocui carnea de vita congelata cu carne proaspata. Reprezentantii lantului de restaurante vrea sa .

Trump apara cele mai controversate afirmatii din cariera sa politica: Tind sa am dreptate

Presedintele American Donald Trump a aparat unele dintre cele mai controversate afirmatii din tanara sa cariera politica, printre care acuzatiile ca Barack Obama i-ar fi interceptate comunicatiile, spunand ca tinde sa aiba dreptate, relateaza CNN.

Cele mai premiate filme romanesti vor putea fi vizionate la Muzeul de Istorie din Targoviste

Cinci dintre cele mai noi sau mai premiate titluri romanesti vor putea fi vizionate la Muzeul de Istorie din Targoviste str. Calea Domneasca, nr. 189), in perioada 30 martie - 2 aprilie, in cadrul celei de-a sasea editii a caravanei Zilele Filmului Romanesc.

​VIDEO Cum arata Rolls-Royce starlight headliner, capitonajul de plafon auto care iti aduce stelele mai aproape

Rolls-Royce starlight headliner este una dintre cele mai scumpe dotari optionale de pe unele automobile Rolls-Royce – costa circa 13. 000 euro – si unica in industria auto prin complexitatea sa. Sansele sa vezi cum arata aceasta tehnologie de plafon iluminat cu LED in forma unor constelatii sunt foarte rare: fie vizitezi uzina Rolls-Royce din Goodwood, fie vizitezi BMW Welt din Munchen. Iata, asadar, in clipul de mai jos, cum se vede in spatele acestui plafon auto si cum sa faci sa vezi cu ochii tai tehnologia cand ai ocazia sa ajungi la BMW Welt.

Draexlmaier investeste 150 milioane de euro in extinderea a doua fabrici din Romania, dar inchide cea mai veche fabrica. 800 de oameni vor fi dati afara

Draexlmaier, una dintre cele mai mari companii din industria de componente auto, isi extinde afacerile in tara noastra, urmand a investi 150 de milioane de euro in extinderea a doua fabrici. in acelasi timp, Draexlmaier inchide cea mai veche fabrica din Romania si va disponibiliza 800 de oameni de la 1 iulie.

Situatie INEXPLICABILA la Targoviste. Orasul va avea un stadion nou desi nu a mai avut o echipa in Liga 1 de 20 de ani

Situatie inexplicabila la Targoviste, acolo unde urmneaza sa se ridice una dintre cele mai moderne arene de fotbal. Chiar daca orasul nu a mai avut o echipa de fotbal in Liga 1 din 1998, Compania.

FOTO Cum arata singurul centru din tara de pregatire a pompierilor, una dintre cele 12 baze de antrenament de acest gen din intreaga lume

La Siret functioneaza singurul centru de pregatire a pompierilor din tara si unul dintre cele 12 din lume. Centrul este destinat perfectionarii personalului din Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta din toata tara. Pe aceasta suprafata, cu dotarile pe care le au la dispozitie, lucratorii de la ISU Suceava organizeaza cursuri pentru pompieri din toata tara, dar si pentru colegi din alte tari membre sau nu ale Uniunii Europene.

Cat de profitabile sunt unele dintre cele mai populare atacuri online

Kaspersky Lab publica o analiza a profitabilitatii atacurilor DDoS. Pe scurt, organizarea unui atac costa doar sapte dolari pe ora, in timp ce companiile vizate pot pierde mii sau chiar milioane de dolari. Profitabilitatea ajunge astfel la aproape 95%.

Geneva 2017: Cum arata cele mai frumoase fete de la Salonul Auto (VIDEO)

Cei pasionati de masini au avut ce admira la Salonul Auto de la Geneva. Cele mai noi modele de automobile au atras toate privirile, dar acest lucru se datoreaza si insotitoarelor superbe. Cele mai.

Geneva 2017: Cum arata cele mai frumoase fete de la Salonul Auto (VIDEO)

Cei pasionati de masini au avut ce admira la Salonul Auto de la Geneva. Cele mai noi modele de automobile au atras toate privirile, dar acest lucru se datoreaza si insotitoarelor superbe. Cele mai.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )