Libnet.ro
UNICEF

23:15

Leonard a fost diagnosticat cu pareza spastica si hidrocefalie. Trimite acum un SMS cu textul COPIL la 8844 si doneaza pentru el!

Antena3 Antena3,
Leonard a fost diagnosticat cu pareza spastica si hidrocefalie. Trimite acum un SMS cu textul COPIL la 8844 si doneaza pentru el!

In cartierul Marginea din Buhusi, judetul Bacau, un copil cu pareza spastica si hidrocefalie este centrul lumii pentru familia lui. Leonard e un copil bun si inteligent, spune Daniela, mama lui. Un copil care. continuă pe Antena3

Un barbat din Iasi a murit, dupa ce a mancat o conserva si a fost diagnosticat cu botulism. Ce explicatii au medicii

Barbatul din Iasi care in urma cu zece zile a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase si diagnosticat cu botulism a murit. in urma cu doar cateva zile, in unitatea spitaliceasca a mai fost internata o pacienta care prezenta o forma usoara a bolii. Ambii pacienti mancasera conserva de peste facuta in casa.

Directia de Sanatate, despre cazul COPILULUI MORT la Pascani, dupa ce a fost diagnosticat cu VARICELA: A fost incalcat un ordin al Ministrului Sanatatii

Apar primele concluzii in cazul copilului de 7 ani mort la Pascani, dupa ce a fost diagnosticat cu varicela. Directorul DSP Iasi sustine ca nu a fost respectat un ordin al Ministerului Sanatatii, care.

Florinel sufera de parapareza spastica. Trimite acum un SMS cu textul COPIL la 8844 si doneaza pentru el!

Lui Florinel ii place sa se joace cu mingea si sa fie mereu in miscare. Sufera de parapareza spastica si niciuna din aceste bucurii nu ii este la indemana. Dar nu se lasa descurajat de durere sau de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )