Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liban: Cel putin 40 de detinuti au evadat, dupa ce au rupt usile celulelor si i-au inchis pe gardieni

Hotnews Hotnews,
 Liban: Cel putin 40 de detinuti au evadat, dupa ce au rupt usile celulelor si i-au inchis pe gardieni

Cel putin 40 de detinuti au evadat sambata dintr-o inchisoare din Beirut, au relatat media libaneze si o sursa locala din domeniul securitatii, potrivit Agerpres. Detinutii au rupt usile celulelor si i-au inchis pe unii gardieni, dupa care au fugit. continuă pe Hotnews

LIBAN: Cel putin 40 de detinuti au evadat, dupa ce au rupt usile celulelor si i-au inchis pe gardieni

Cel putin 40 de detinuti au evadat sambata dintr-o inchisoare din Beirut, au relatat media libaneze si o sursa locala din domeniul securitatii, potrivit Agerpres.

VIDEO Furt de identitate pornit de la telefonul mobil Cel putin 50 de oameni au ramas fara banii din conturi

O grupare a reusit sa acceseze conturile bancare a cel putin 50 de persoane, creand un prejudiciu de peste 100. 000 de lei, dupa ce a obtinut datele acestora prin substituirea cartelelor SIM ale telefoanelor mobile. De asemenea, ar fi postat pe paginile de socializare ale victimelor sau ar fi transmis mesaje private persoanelor din listele de prieteni, solicitand transferuri de bani.

Cel putin 8 pacienti cu COVID-19 care erau ventilati au ramas fara oxigen. La nici doua zile de la punerea in functiune, tirul de ATI de la Spitalul Municipal Timisoara s-a stricat

Cel putin opt pacienti cu COVID-19 care erau ventilati au ramas fara oxigen dupa ce s-a stricat TIR-ul de Terapie Intensiva de la Spitalul Municipal Timisoara, la nici doua zile dupa ce a fost pus in functiune, scrie tion. ro.

Germania obliga companiile listate la bursa sa aiba cel putin o femeie in conducere

Germania va obliga majoritatea companiilor listate la bursa si cooperatiste sa aiba cel putin o femeie in consiliul de administratie, in urma unui acord convenit vineri de partidul crestin-democrat si cel social-democrat.

Afganistan: Cel putin cinci persoane, ucise in atacuri la Kabul

Cel putin cinci persoane au murit si alte 21 au fost ranite sambata intr-o serie de atacuri cu obuze de mortier in capitala afgana, Kabul, transmit AFP si Reuters.

Studiu Universitatea Oxford: Reinfectarea cu noul coronavirus este putin probabila timp de cel putin 6 luni

Cel mai recent studiu facut de cercetatorii de la Universitatea Oxford arata ca Este putin probabil ca persoanele care au avut COVID-19 sa contracteze din nou virusul timp de cel putin sase luni dupa.

Coronavirus: Imunitate de cel putin sase luni dupa infectia cu noul coronavirus (studiu)

Persoanele infectate cu noul coronavirus sunt foarte putin susceptibile la reinfectare in urmatoarele sase luni, arata un studiu al universitatii britanice Oxford prezentat vineri si citat de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )