Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liberalii contesta la Curtea Constitutionala votul in cazul Sova

România Liberă România Liberă,
Liberalii contesta la Curtea Constitutionala votul in cazul Sova

Senatorul PNL, Mario Oprea, a anuntat, marti, ca liberalii vor contesta la Curtea Constitutionala procedura prin care s-a votat la Senat cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a social-democaratului Dan Sova. continuă pe România Liberă

Mario Oprea (PNL): Vom contesta la Curtea Constitutionala procedura in cazul Dan Sova

Senatorul PNL Mario Oprea a anuntat, marti, ca liberalii vor contesta la Curtea Constitutionala procedura prin care s-a votat la Senat cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a social-democratului Dan Sova, potrivit Mediafax.

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, despre votul in cazul Dan Sova: Vom contesta la Curtea Constitutionala (VIDEO)

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Catalin Boboc, a afirmat marti seara, referitor la votul in cazul lui Dan Sova, ca PNL va contesta hotararea la Curtea Constitutionala. Nu stiu. Noi avem 61 de.

BLOCAJ in comisia juridica in cazul Sova: Votul este egal. Boboc: PSD nu mai stie ce tertipuri sa gaseasca, pentru a amana

Update 11. 18 - Rezultatul votului dat in Comisia juridica in cazul Sova este unul negativ, a spus, marti, presedintele Comisiei Juridice din Senat, Catalin Boboc. Propunerea mea nu a intrunit.

Basescu, despre cazul Sova: in acelasi Parlament al Romaniei pentru doamna Udrea s-au facut trei cereri de arestare in doua ore. inseamna ca Parlamentul lucreaza politic (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basecu a vorbit marti despre cazul Sova, precizand ca intrega evolutie a situatiei arata ca Parlamentul lucreaza politic. Eu nu as vrea sa il comentez dar v-as aduce.

Catalin Boboc, despre blocajul din cazul Sova: Rezultatul votului e unul nefavorabil. Cu un singur om puteam sa ajungem la o concluzie

Presedintele Comisiei juridice a Senatului a vorbit marti despre discutiile din comisie, referitoare la cazul Sova, in conditiile in care de la intrunirea comisiei juridice a lipsit reprezentantul UDMR, altfel.

Senatorul PSD Nicolae Moga, in sedinta Senatului: Cazul Sova a devenit o obsesie pentru toata lumea. Ne facem de ras

Chestorul Senatului, Nicolae Moga PSD), a declarat, in sedinta conducerii Senatului din 27 mai 2015, ca senatorul Dan Sova trebuie inchis cat mai repede, altfel Senatul se face de ras, relateaza.

Comisia juridica a Senatului nu a reusit sa se pronunte in cazul Sova

Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a anuntat ca in Comisia juridica au fost 5 voturi pentru si 5 impotriva pe proiectul de hotarare privind cazul Dan Sova.

Comisia juridica din Senat urmeaza sa formuleze un proiect de hotarare in cazul Sova

Senatorii juristi vor lua din nou in discutie, astazi, cazul Dan and Sova, urmand sa formuleze un proiect de hotarare referitor la modul in care trebuie aplicata decizia CCR prin care a fost declarata neconstitutionala Hotararea Senatului privind rezultatul votului exprimat in urma cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a senatorului PSD.

Comisia juridica a Senatului nu a reusit sa se pronunte in cazul Sova

ACTUALIZARE 11:41 Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a anuntat, marti, ca in Comisia juridica au fost 5 voturi pentru si 5 impotriva pe proiectul de hotarare privind cazul Dan Sova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )