Libnet.ro
UNICEF

21:00

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, despre votul in cazul Dan Sova: Vom contesta la Curtea Constitutionala (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Comisiei juridice a Senatului, despre votul in cazul Dan Sova: Vom contesta la Curtea Constitutionala (VIDEO)

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Catalin Boboc, a afirmat marti seara, referitor la votul in cazul lui Dan Sova, ca PNL va contesta hotararea la Curtea Constitutionala. Nu stiu. Noi avem 61 de. continuă pe B1

Catalin Boboc, despre blocajul din cazul Sova: Rezultatul votului e unul nefavorabil. Cu un singur om puteam sa ajungem la o concluzie

Presedintele Comisiei juridice a Senatului a vorbit marti despre discutiile din comisie, referitoare la cazul Sova, in conditiile in care de la intrunirea comisiei juridice a lipsit reprezentantul UDMR, altfel.

Cazul Dan Sova, discutat marti de membrii Comisiei juridice

Senatorii juristi vor lua in discutie marti cazul Dan Sova, dupa ce cu o saptamana in urma nu au reusit sa ajunga la nicio concluzie, potrivit B1 TV. Membrii Comisiei juridice trebuie sa ia o decizie cu.

Avertismentul presedintele Comisiei Europene pentru Viktor Orban: Introducerea pedepsei cu moartea inseamna divortul de UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a trimis un avertisment dur Ungariei, indemnand-o sa abandoneze ideea introducerii pedepsei cu moartea. in cazul in care premierul ungar Viktor Orban va insista asupra acesei masuri, tara sa va trebui sa paraseasca Uniunea Europeana, a declarat transant Juncker.

Avertisment PUTERNIC trimis Ungariei de catre presedintele Comisiei Europene: Va fi un motiv de divort

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a trimis un avertisment puternic Budapestei, indemnand-o sa abandoneze ideea introducerii pedepsei cu moartea. in cazul in care premierul ungar Viktor Orban.

Comisia juridica a Senatului nu a reusit sa se pronunte in cazul Sova

Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a anuntat ca in Comisia juridica au fost 5 voturi pentru si 5 impotriva pe proiectul de hotarare privind cazul Dan Sova.

Comisia juridica a Senatului nu a reusit sa se pronunte in cazul Sova

ACTUALIZARE 11:41 Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a anuntat, marti, ca in Comisia juridica au fost 5 voturi pentru si 5 impotriva pe proiectul de hotarare privind cazul Dan Sova.

Klaus Iohannis, dupa votul Senatului in cazul Dan Sova: E din ce in ce mai greu de lucrat cu acest Parlament si aceasta majoritate

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat regretul ca Senatul a votat impotriva cererii justitiei de retinere a lui Dan Sova si a apreciat ca, prin acest vot, Parlamentul persevereaza in a obstructiona procesele din justitie, apeland la tertipuri procedurale.

BLOCAJ in comisia juridica in cazul Sova: Votul este egal. Boboc: PSD nu mai stie ce tertipuri sa gaseasca, pentru a amana

Update 11. 18 - Rezultatul votului dat in Comisia juridica in cazul Sova este unul negativ, a spus, marti, presedintele Comisiei Juridice din Senat, Catalin Boboc. Propunerea mea nu a intrunit.

Serban Nicolae, despre cazul Dan Sova: Nu putem modifica regulile jocului in timpul jocului. Am modificat legea, dam un nou vot

Senatorul PSD Serban Nicolae a sustinut, in timpul dezbaterii cazului Sova in plenul Senatului, ca se impune exprimarea unui nou vot intrucat a fost modificat articolul 173 din Regulamentul Camerei Superioare.

Mario Oprea (PNL): Vom contesta la Curtea Constitutionala procedura in cazul Dan Sova

Senatorul PNL Mario Oprea a anuntat, marti, ca liberalii vor contesta la Curtea Constitutionala procedura prin care s-a votat la Senat cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a social-democratului Dan Sova, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )