Libnet.ro
UNICEF

01:05

Licentele pentru transport, atribuite de Consiliul Judetean din Mures

România Liberă România Liberă,
Licentele pentru transport, atribuite de Consiliul Judetean din Mures

Consilierii judeteni din Mures se vor reuni pe data de 26 martie pentru a decide asupra atribuirii licentelor pentru serviciul de transport public judetean. Este vorba de transportul asigurat prin curse rutiere regulate. continuă pe România Liberă

Consiliul Judetean scoate la inchiriat Baza Olimpia si Complexul Agrement

Dupa ce timp de mai multi ani Consiliul Judetean s-a luptat pentru a le castiga in instanta si a investit fonduri pentru a le moderniza si sa le puna in functiune, edilii au decis ca este mai profitabil sa inchiriezeBaza Olimpia si Complexul Agrement.

13 Shades of Romanians, documentarul pentru care strang fonduri romanii din Londra

Mai multi romani din Londra, care lucreaza in domenii precum cinematografie, media si comunicare, strang fonduri pentru un documentar intitulat 13 Shades of Romanians, al carui scop este de a prezenta, prin intermediul unui jurnalist englez, povestile a 13 romani stabiliti in Marea Britanie.

Proiectul pentru rezolvarea crizei francului, absurd din toate punctele de vedere

Mult asteptatul produs la care Ministerul Finantelor Publice MFP) a lucrat in ultima vreme impreuna cu bancile pentru rezolvarea problemei creditelor in franci elvetieni CHF) pare sa nu fie chiar ajutorul la care se asteptau consumatorii. Specialistii sustin ca proiectul postat, miercuri seara, pe site-ul MFP, are o serie de neclaritati, atragand mai multe semne de intrebare. Desi textul proiectului arata ca acesta se vrea un Program de protectie a populatiei impotriva riscului de depreciere semnificativa a monedei nationale asociat creditelor in valuta, economistii spun ca este posibil ca debitorii vizati de aceasta masura ar putea sa iasa in pierdere.

Perchezitii DIICOT pentru destructurarea unei grupari infractionale din Galati

Procurorii DIICOT au facut 6 perchezitii in Galati pentru destructurarea unei grupari infractionale organizate, specializata in traficul de droguri. in urma descinderilor, anchetatorii au ridicat de la suspecti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )