Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lichiditate de peste 366 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 366 milioane lei pe BVB

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) din penultima sedinta de tranzactionare a saptamanii a fost de 366,27 milioane lei 82,26 milioane euro), de aproximativ zece ori mai mare decat cea de miercuri, cand investitorii au tranzactionat in suma de 37,06 milioane lei 8,32 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Zece deal-uri de peste 30 milioane lei, la BVB

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) din prima zi de tranzactionare a saptamanii a fost de 84,75 milioane lei 19,04 milioane euro), cu aproximativ 40,57% peste cea de vineri, cand investitorii au tranzactionat in suma de 60,29 milioane lei 9,29 milioane euro).

Perchezitii la suspecti de evaziune fiscala in Botosani: Prejudiciul este de peste doua milioane lei

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, in judetulBotosani, la suspecti de evaziune fiscala, potrivit unui comunicat al Politiei Romane. Astfel, politistii de investigarea fraudelor din cadrul.

Lichiditate de circa 26,41 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 26,41 milioane lei circa 5,93 milioane euro).

Lichiditate de circa 6,47 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6,47 milioane lei circa 1,45 milioane euro).

Lichiditate de circa 26,02 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 26,02 milioane lei circa 5,84 milioane euro).

Finantele au atras 440,6 milioane lei prin obligatiuni pe doi ani, cu 46% peste suma indicativa

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 440,6 milioane lei prin obligatiuni pe doi ani, cu 46% mai mult decat suma indicativa si la un randament de 3,59%, in crestere fata de cel platit la o licitatie de la jumatatea lunii noiembrie pentru o emisiune apropiata ca scadenta.

Noi extrageri ale Loteriei Romane. Potul cel mare este de aproape 1,5 milioane lei

Joi, 12 decembrie, au loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc dupa ce duminica, 8 decembrie, Loteria Romana a acordat castiguri in valoare totala de peste 1,1milioane lei. Potul cel mare este de 1,48 de milioane de lei.

Evaziunea fiscala se mentine in top. Ilegalitati cu produse de panificatie in valoare de peste 6 milioane de lei

Evaziunea fiscala s-a mentinut in topul faradelegilor comise in acest an. Politistii calaraseni au descoperit si cerceteaza cu 27 % mai multe infractiuni, valoarea masurilor asiguratorii dispuse pentru acoperirea prejudiciului fiind de peste 42. 000 lei.

inca 100 milioane lei pentru primari de la guvern

Bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a fost sulimentat cu 100 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara, pentru lucrarile efectuate de primarii in cadrul Programului National de Dezvoltare Locala PNDL).

Ministerul condus de Liviu Dragnea a primit iar bani de la rezerva bugetara. De data acesta, au fost alocate 100 milioane lei

Bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice pe 2013 a fost suplimentat cu 100 milioane lei, se arata intr-o Hotarare de Guvern publicata joi in Monitorul Oficial. Banii provin din fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului. In ultima luna, Guvernul a alocat in mai multe randuri bani de la rezerva bugetara pentru bugetul ministerului condus de Liviu Dragnea. Acesta imparte catre primarii sumele primite de la Guvern.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )