Libnet.ro
UNICEF

06:45

Licitatia Arta ambientala, luni, 14 iulie 2014, ora 19 Galeria GOLDART Ghildush

România Liberă România Liberă,
Licitatia Arta ambientala, luni, 14 iulie 2014, ora 19 Galeria GOLDART Ghildush

Casa de Licitatii Goldart anunta punerea in vanzare luni 14 iulie a unui nou lot consistent de arta ambientala. Expertii Casei au operat o riguroasa selectie de arte decorative si plastice menita a satisface gusturile celor ce-si doresc infrumusetarea casei si a colectiei. De la rafinata sticlarie Art-Nouveau, faianta si portelan interbelic, la argintarie europeana si mici piese insolite de podoaba, obiectele ornamentale pot constitui deliciul oricarei locuinte moderne. Maestrii incontestabili ai artei contemporane romanesti figureaza in licitatie cu lucrari dintre cele mai atractive: Viorel Margineanu, Dan Hatmanu, Sorin Ilfoveanu, Stefan Caltia si altii. continuă pe România Liberă

Ateneul Popular deschide sa saptamana viitoare un club de vacanta pentru copii

Atelierul de creatie pentru copii Zglobiart si Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia deschid Clubului de vacanta pentru copii, luni 14 iulie 2014, ora 15.

14 copii din Romania au participat la un proiect german de arta colaborativa

Pe data de 1 Iulie 2014 ilustratorii Roxana si Alexander Ene de la ROXY KIDS ART din Germania un proiect de arta colaborativa cu si pentru copii, initiat impreuna cu scriitoarea germana Chris Silberer, premiat si finantat anual in Germania din August 2010) au desfasurat in preajma Cetatii Bisericii Evanghelice din Roades, in fosta Curte Parohiala evanghelica,) judetul Brasov, impreuna cu Fundatia Tabaluga ateliere ROXY KIDS ART, arta colaborativa cu 25 de copii din Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )