Libnet.ro
UNICEF

09:15

Lider socialist: Republica Moldova se confrunta cu doua riscuri - Traian Basescu si Rusia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lider socialist: Republica Moldova se confrunta cu doua riscuri - Traian Basescu si Rusia

Republica Moldova se confrunta, in prezent, cu doua riscuri: Rusia si presedintele Traian Basescu, a declarat, luni, la Bucuresti, liderul socialist Hannes Swoboda, care a criticat declaratiile sefului statului privind unirea dintre Romania si tara. continuă pe Wall-Street Ro

Hannes Swoboda (socialistii europeni): Republica Moldova se confrunta cu doua riscuri - Traian Basescu si Rusia

Republica Moldova se confrunta, in prezent, cu doua riscuri: Rusia si presedintele Traian Basescu, a declarat, luni, la Bucuresti, liderul socialist Hannes Swoboda, care a criticat declaratiile sefului statului privind unirea dintre Romania si tara vecina, relateaza agentia Mediafax.

Swoboda: R.Moldova se confrunta cu doua riscuri - Traian Basescu si Rusia.

Republica Moldova se confrunta, in prezent, cu doua riscuri: Rusia si presedintele Traian Basescu, a declarat, luni, la Bucuresti, liderul socialist Hannes Swoboda, care a criticat declaratiile sefului statului privind unirea dintre Romania si tara vecina, relateaza Mediafax. Este foarte curios ca, in vremuri in care Moldova este in dificultate, el vrea, mai mult sau mai putin, sa inghita Moldova. In prezent, Moldova se confrunta cu doua riscuri, unul este Rusia, celalalt presedintele .

Jose Manuel Barroso, dupa intalnirea cu Traian Basescu: Intentionez sa vizitez Republica Moldova in urmatoarea perioada

Presedintele Traian Basescu si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, s-au intalnit astazi la Bruxelles. Pe agenda discutiilor au figurat subiecte ce tin de Republica Moldova.

Relatiile UE cu Republica Moldova, pe agenda discutiilor dintre Traian Basescu si Jose Manuel Barroso

Pe agenda discutiilor dintre presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si presedintele Romaniei, Traian Basescu, figureaza si relatiile Uniunii Europene cu Republica Moldova.

Multumesc Romaniei pentru investitiile in Republica Moldova

Update 15:46 Barroso despre Republica Moldova: Comisia Europeana respecta suveranitatea partenerilor intrebat cum se va asigura ca Republica Moldova ramane in sfera de influenta a Uniunii Economice, cand Rusia isi va scoate manusile, Jose Barroso si-a exprimat speranta ca autoritatile de la Chisinau sa poata decida singure, fara presiuni externe, adaugand ca executivul European respecta suveranitatea partenerilor si ca a discutat cu Traian Basescu despre actiunile necesare pentru a incuraja prosperitatea in Moldova.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )