Libnet.ro
UNICEF

23:30

Liderul PSD propune adoptarea Pactul pentru Sanatate. Cine nu intelege acest lucru va fi judecat aspru de romani!

Antena3 Antena3,
Liderul PSD propune adoptarea Pactul pentru Sanatate. Cine nu intelege acest lucru va fi judecat aspru de romani!

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat, miercuri, ca a propus presedintelui Romaniei si liderilor partidelor parlamentare adoptarea urgenta a unui Pact pentru Sanatate, care sa faca din acest domeniu o prioritate absoluta, indiferent cine se afla la conducerea tarii. continuă pe Antena3

Ciolacu i-a scris lui Iohannis si ii cere din nou sa semneze Pactul pentru Sanatate

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis, miercuri, o scrisoare catre presedintele Klaus Iohannis si presedintii tuturor partidelor politice prin care solicita semnarea unui pact comun pentru sanatate. Ciolacu sustine ca pactul ar garanta romanilor ca, indiferent cine va fi la conducerea tarii, sanatatea va fi prioritatea absoluta.

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare catre Klaus Iohannis si liderii partidelor de a adopta de urgenta un Pact pentru Sanatate

Marcel Ciolacu a anuntat ca a transmis miercuri sefului statului si celorlalti lideri ai partidelor parlamentare solicitarea de a adopta urgent un Pact pentru Sanatate. Liderul PSD precizeaza ca este nevoie de o actiune unitata pentru viata si siguranta romanilor si indeamna ceilalti presedinti ai formatiunilor parlamentare sa renunte la conflict si vrajba.

USR-PLUS sustine initiativa PACTUL PENTRU MUNCA

USR-PLUS saluta si sustine initiativa PACTUL PENTRU MUNCA, mai mult, propuneri din document se regasesc in programul de guvernare al formatiunii politice.

Liderul PSD Targu-Carbunesti, Iuliu Calina, a decedat, dupa ce a fost depistat cu Covid-19

Liderul PSD Targu-Carbunesti, Iuliu Calina, s-a stins din viata,marti seara, dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Acesta era internat in spital de cateva zile. in aceasta seara, starea.

Marcel Ciolacu, scrisoare catre Klaus Iohannis si liderii partidelor politice: Am solicitat adoptarea de urgenta a unui Pact pentru Sanatate

Presedintele PSD Marcel Ciolacu anunta, miercuri, ca a transmis o scrisoare catre presedintele Klaus Iohannis si presedintii tuturor partidelor politice prin care solicita semnarea unui pact comun pentru.

Pactul pentru munca - in dezbatere publica

PSD doreste stabilirea unei evolutii a salariului minim si a unei strategii nationale de ocupare a fortei de munca Liderii social-democrati au avut, ieri, o noua runda de discutii cu reprezentantii mediului de afaceri pentru crearea unui pact pentru munca, important atat pentru angajati si angajatori, cat si pentru stat, a afirmat deputatul Marius Budai, in cadrul unei conferinte de presa.

Raluca Turcan: in urmatorii ani, vom canaliza 7,2 miliarde de euro pentru sanatate. Sunt bani pentru investitii, digitalizare, aparatura medicala, servicii medicale

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca in urmatorii sase ani, Romania va avea la dispozitie, pentru sistemul de sanatate 7,2 miliarde de eu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )