Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liderul USR, Nicusor Dan, participa la protestul din centrul Bucurestiului impotriva legii amnistiei

România Liberă România Liberă,
Liderul USR, Nicusor Dan, participa la protestul din centrul Bucurestiului impotriva legii amnistiei

Presedintele USR, Nicusor Dan, si-a anuntat duminica dupa-amiaza pe Facebook intentia de a participa la mitingul din Piata Universitatii impotriva legii gratierii si amnistiei. continuă pe România Liberă

Liderul USR, Nicusor Dan: Vom semna motiunea de cenzura a PNL. Ne vedem astazi in Piata Universitatii

Liderul USR, Nicusor Dan, anunta ca va semna motiunea de cenzura a PNL, daca aceasta va fi initiata, si spune ca formatiunea pe care o conduce va lupta impotriva planurilor PSD-ALDE in domeniul justitiei atat in Parlament, cat si in strada.

Politia Locala Sector 2 trebuia sa inchida clubul pana la obtinerea autorizatiei de functionare. Nicusor Dan, despre incendiul din Bamboo

ISU a anuntat, sambata, ca Bamboo nu avea autorizatie de functionare, iar in acest sens, Nicusor Dan intervine cu o parere destul de ferma. Acesta spune Politia Locala Sector 2 trebuia sa icir.

Nicusor Dan: Politia Locala trebuia sa inchida clubul Bamboo pana la obtinerea autorizatiei de functionare

Liderul USR, Nicusor Dan, fost candidat la Primaria Capitalei, considera ca Politia Locala trebuia sa inchida clubul Bamboo pana ce acesta obtinea autorizatia de functionare.

Nicusor Dan: Ne vedem in Piata Universitatii. Planul PSD de a sterge secolul de puscarie trebuie oprit

Presedintele USR, Nicusor Dan, anunta, intr-o postare pe Facebook, ca va participa la mitingul de duminica seara, din Piata Universitatii, deoarece este nevoie ca planul PSD, de a sterge secolul de puscarie pe care-l au de executat politicienii corupti sa fie oprit, motiv pentru care parlamentarii Uniunii Salvati Romania vor vota si motiunea de cenzura pe care doreste sa o initieze PNL.

Vom semna motiunea de cenzura a PNL, daca va fi initiata. Nicusor Dan DA ULTIMATUM PSD-ului

Nicusor Dan spune ca este de partea PNL, iar daca partidul va initia motiune de cenzura, el si USR-ul vor fi alaturi. Liderul USR spune ca ceea ce actualul Guvern isi doreste este sa castige.

Dragnea, AI CURAJ sa vii si tu la miting? Robert Turcescu, Raluca Turcan si Nicusor Dan, prezenti in Piata Universitatii (VIDEO)

Deputatul PMP Robert Turcescu l-a provoat duminica pe liderul PSD, Liviu Dragnea sa participe si el la protestul Anti-Gratiere din Piata Universitatii. Turcescu a cerut acest lucru presedintelui camerei.

Sefa PNL, Raluca Turcan, vrea depunerea unei motiuni de cenzura. USR si-a anuntat sprijinul

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii vor avea, saptamana viitoare, intalniri cu grupurile parlamentare, ca sa obtina sprijin pentru depunerea unei motiuni de cenzura. Liderul USR, Nicusor Dan, a anuntat deja ca va semna motiunea de cenzura a PNL, daca aceasta va fi initiata.

ANIMALELOR, mi-e SCARBA de voi!: Un lider ALDE, extrem de deranjat de protestul din Capitala fata de legea GRATIERII

Declaratii halucinante ale unui lider ALDE cu privire la protestul care a avut loc miercuri seara in Bucuresti fata de legea gratierii. Vicepresedintele Catalin Beciu a scris pe Facebook, le-a.

Cea mai SUGESTIVA IMAGINE de la protestul din Bucuresti. Cei doi ELEFANTI invocati de Klaus Iohannis, prezenti la mars (FOTO)

Mii de oamenii s-au adunat in Bucuresti si in mai multe orase din tara, duminica seara, pentru a protesta contra legii legii amnistiei si gratierii. Oamenii se revoltati si nu vor ca noul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )