Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lidl tocmai a facut anuntul si toata Romania e vizata. Ce se intampla cu aceste produse

Playtech Playtech,
Lidl tocmai a facut anuntul si toata Romania e vizata. Ce se intampla cu aceste produse

Lidl este una dintre companiile care, impreuna cu Reteaua Bancilor pentru Alimente, sprijina combaterea risipei alimentare prin actiuni de amploare la nivel national. Ziua Mondiala impotriva. continuă pe Playtech

Cele mai penibile momente ale Gabrielei Firea. S-a facut de ras in toata Romania cu ideile astea stupide

Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei, ai crede ca stie ce face, mai ales in public. Culmea este ca, de-a lungul timpului, a avut greseli grave. Atat in exprimare, cat si in raport cu oficialitati si situatii, dupa cum ne informeaza site-ul Impact. ro. Cele mai penibile momente ale Gabrielei Firea, primar al Capitalei Daca ar .

Ce se intampla cu romanii din Ungaria! Autoritatile au facut anuntul acum, cu o zi inainte de alegerile locale 2020

In tara vecina, Ungaria, exista romani cu dubla cetatenie cu drept de vot la alegerile locale de anul acesta. Pana acum romanii care se intorceau in Ungaria erau obligati sa intre in carantina. Pentru ziua de maine, spun autoritatile maghiare, romanii nu vor avea restrictii. Alegerile locale 2020: fara nicio restrictie pentru cetatenii romani sau .

Vesti proaste pentru romanii care asteptau petrecerile de Revelion. Raed Arafat a facut anuntul

Din pacate, dupa cum v-ati dat deja seama, avem vesti proaste pentru romanii care asteptau petrecerile de Revelion. Raed Arafat sustine ca, anul acesta, trebuie sa le anulam daca ne dorim sa tinem pandemia sub control. Acelasi lucru se va intampla si cu petrecerile de Craciun. Petrecerile de Revelion, anulate de pandemia de covid-19 Seful .

Cand vor creste cazurile de covid-19 in Romania. Nelu Tataru a facut anuntul acum: ce ne asteapta

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat astazi, la Husi, ca autoritatile nu iau in considerare in acest moment instituirea starii de urgenta. Acesta a explicat ca declararea starii de urgenta este un apanaj al presedintelui Romaniei, el bazandu-se pe informatiile primite de la alte institutii ale statului, conform Agerpres. Cand vor creste cazurile de covid-19 .

Serena Williams, primele declaratii despre retragere. A facut anuntul chiar azi: S-a terminat

Serena Williams a implinit sambata 39 de ani si se pregateste pentru startul unui turneu de Grand Slam. Se afla la Paris, acolo unde se pregateste pentru Roland Garros 2020, competitie care incepe maine. in prima runda, Serena o va infrunta pe Kristie Ahn, partida programata in cursul zilei de luni. Compatrioata sa, in varsta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )