Libnet.ro
UNICEF

20:15

Lionel Messi, trimis in judecata pentru presupuse fapte de evaziune fiscala

B1 B1,
Lionel Messi, trimis in judecata pentru presupuse fapte de evaziune fiscala

Argentinianul Lionel Messi va fi trimis in judecata pentru presupuse fapte de evaziune fiscala, informeaza BBC. Un judecator spaniol a respins recursul inaintat de Messi, in care fotbalistul preciza ca tatal. continuă pe B1

Lionel Messi, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Argentinianul si starul Barcelonei, Lionel Messi, va fi trimis in judecata pentru presupuse fapte de evaziune fiscala, scrie BBC. Un judecator spaniol a respins recursul inaintat de Lionel Messi, in care fotbalistul stipula ca tatal sau era responsabil de finantele familiei.

Primarul Troaca a fost trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Primarul comunei Pades, Mihari Troaca, aflat in stare de arest preventiv, a fost trimis in judecata pentru evaziune fiscala de Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj.

Ginecologul de la Maternitatea Brasov, trimis in judecata pentru luare de mita, a fost achitat definitiv

Un medic ginecolog de la Maternitatea din Brasov, trimis in judecata pentru luare de mita, a fost achitat definitiv, joi, de Curtea de Apel Brasov, informeaza Mediafax.

Camera de Comert Bucuresti si conducerea institutiei, trimise in judecata pentru fapte de coruptie

Camera de Comert si Industrie Bucuresti si conducerea acesteia au fost trimise in judecata pentru accesarea frauduloasa de fonduri europene pentru mai multe proiecte POSDRU si abuz in serviciu.

Craiova: Adminstrator de firma, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Un administrator de firma a fost trimis in judecata de procurorii DNA Craiova, care il acuza ca a cerut 50. 000 de euro, din care a primit 43. 000, in schimbul unor interventii la o persoana importanta din DIICOT, pentru ca un inculpat sa nu fie trimis in judecata.

Presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea-Stancu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea-Stancu, a fost trimis in judecata de DNA, in stare de arest la domiciliu, pentru abuz in serviciu si conflict de interese. Alaturi de acesta, au fost.

Politist judiciar din Bacau, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a comisarului Viorel Paval, politist judiciar de la Politia Bacau, pentru abuz in serviciu.

Baronul Gheorghe Bunea Stancu a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu. Alaturi de el au mai fost trimisi in judecata alti 15 inculpati

Cu totii sunt acuzati ca au pagubit bugetul Consiliului Judetean cu aproape trei milioane de lei. Dosarul Bunea Stancu va fi judecat de Tribunalul Vrancea.

DNA a trimis in judecata Camera de Comert Bucuresti si conducerea institutiei, intr-un caz de coruptie

Camera de Comert si Industrie Bucuresti, presedintele institutiei, Sorin Dimitriu, consilierul acestuia, directorul general si directorul economic au fost trimisi in judecata pentru accesarea frauduloasa de fonduri europene pentru mai multe proiecte POSDRU si abuz in serviciu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )