Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lira sterlina - la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni, fata de dolar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lira sterlina - la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni, fata de dolar

Lira sterlina a urcat, vineri, pana la cel mai ridicat curs din ultimele doua luni fata de dolar, inregistrand, totodata, cel mai important avans in randul valutelor majore, in urma alegerilor de joi, din Marea Britanie, in care conservatorii au obtinut o victorie surprinzatoare. continuă pe Ziarul Bursa

Lira sterlina, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolar

Lira sterlina a atins vineri cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolari, inregistrand si cel mai mare avans intre valutele importante, in urma alegerilor in care conservatorii sunt pe cale sa .

Rata somajului din SUA a scazut la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii 7 ani

Rata somajului din SUA a scazut in aprilie cu 0,1 puncte procentuale, la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii sapte ani. Numarul locurilor de munca a crescut cu 223. 000, in luna martie fiind create 85. 000 de.

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial, masurat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a continuat sa scada si in aprilie 2015, atingand cel mai scazut nivel din iunie 2010, datorita productiei mondiale ridicate, a aprecierii dolarului si a declinului pretului titeiului, transmite Reuters, conform Agerpres.

Alegerile au impins lira sterlina la maximul ultimelor doua luni

Lira sterlina a atins vineri cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolari, inregistrand si cel mai mare avans intre valutele importante, in urma alegerilor in care conservatorii sunt pe cale sa marcheze o victorie surprinzatoare in.

Cel mai bun sef din lume: Un chinez a organizat o excursie in Franta pentru 6.400 de angajati

Un chinez este la un pas de a castiga titlul de cel mai bun sef din lume, dupa ce a organizat pentru 6. 400 de angajati ai companiei sale o excursie de patru zile in Franta. Uriasul grup de turisti au vizitat.

Cat de mare e cel mai mare SSD din lume? Are 6TB si din iulie poate fi al tau

Pretul SSD-urilor nu e foarte accesibil, dar aceste medii de stocare ating capacitati din ce in ce mai spectaculoase. Anul acesta ajung la 6TB. intr-o lume ideala am profita cu totii de saltul in performanta asigurat de adoptia unui SSD. Cei mai multi dintre noi prefera insa sa foloseasca in continuare hard disk-uri clasice din [] Cat de mare e cel mai mare SSD din lume? Are 6TB si din iulie poate fi al tau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

C.H.I.P, cel mai ieftin computer din lume, la doar 9$

Un nou proiect Kickstarter atrage atentia un computer portabil ce poate fi folosit pentru multimedia, jocuri retro dar si procese tip Word, ce are pretul de 9$.

Alegeri in Marea Britanie. Mhairi Black, o membra a SNP, a devenit cel mai tanar deputat din Parlamentul britanic

Candidata Partidului National Scotian SNP), Mhairi Black, in varsta de 20 de ani, a fost aleasa deputat al Parlamentului britanic, invingandu-l pe Douglas Alexander, una dintre personalitatile centrale ale Partidului Laburist. Aceasta studenta la Stiinte Politice in Glasgow a castigat. in acelasi timp, titulatura de cel mai tanar ales al Parlamentului britanic din 1667.

Nico Rosberg, cel mai rapid in primele antrenamente de la Barcelona

Germanul Nico Rosberg a stabilit la volanul monopostului Mercedes cel mai bun timp in sesiunea de antrenamente libere care a deschis, vineri, Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei.

China a depasit SUA si a devenit cel mai mare importator de petrol din lume

China a detronat Statele Unite din pozitia de cel mai mare importator de titei pentru prima oara in luna aprilie si este de asteptat ca achizitiile tarii asiatice sa ramana la un nivel ridicat in ciuda economiei in pierdere de viteza, ceea ce va avea consecinte pe termen lung asupra pietelor petrolului, scrie Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )