Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE Botosani - CFR Cluj. Meciul ajunge in prelungiri!

Online Sport Online Sport,
LIVE Botosani - CFR Cluj. Meciul ajunge in prelungiri!

Cel mai tare duel din faza saisprezecimilor Cupei Romaniei le aduce fata in fata pe FC Botosani si CFR Cluj, doua echipe de Liga 1 cu pretentii la pozitiile superioare in ierarhiei. Meciul e live text in aceasta pagina de la ora 21:30. continuă pe Online Sport

Asa am trait FCSB - CFR Cluj

Derby-ul campionatului s-a disputat, duminica seara, pe Arena Nationala intre FCSB si CFR Cluj, cu incepere de la ora 20:30.

Jucatorul pentru care meciul cu CFR Cluj a fost ultimul la FCSB

Mijlocasul Mihai Pintilii a fost capitanul FCSB la partida cu CFR Cluj, insa nu l-a prins pauza in teren.

FCSB - CFR Cluj, derby excelent pentru insomniaci! Meciul-vedeta al campionatului, iarasi o dezamagire

CFR Cluj si FCSB s-au clasat pe primele doua locuri la ultimele doua editii din Liga I. Daca atat pot oferi aceste formatii la confruntarea directa, atunci e vai de campionatul nostru!.

Spectator de lux la FCSB - CFR Cluj

Printre cei 15. 877 de spectatori prezenti pe Arena Nationala la meciul FCSB cu CFR Cluj, din etapa a 10-a in Liga 1, s-a numarat si Cosmin Olaroiu.

Gigi Becali, reactie furibunda dupa FCSB CFR Cluj 0-0. Si-a distrus un jucator

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, partida jucata pe teren propriu impotriva celor de la CFR Cluj, in runda cu numarul 10 din Liga 1. Patronul bucurestenilor, Gigi Becali, s-a aratat nemultumit la finalul partidei si si-a criticat jucatorii. FCSB ocupa locul 9 in campionat, cu 11 puncte, la 4 lungimi de unda in .

Liga 1: FCSB vs CFR Cluj 0-0 Cristea a lovit bara transversala la ultima faza a partidei

FCSB si CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata pe Arena Nationala, in etapa a zecea din Liga 1. Chiar daca echipa lui Dan Petrescu a avut ocaziile mai importante, gazdele puteau obtine victoria in minutul 90+5, cand Cristea a lovit bara transversala cu o lovitura de cap. in urma acestui rezultat, CFR Cluj ramane lider cu 21 de puncte poate fi egalata de Viitorul), in timp ce FCSB urca pe pozitia a noua cu 11 puncte.

Liga 1: Viitorul a intors scorul cu Poli Iasi in inferioritate numerica (2-1) si a egalat-o pe CFR Cluj in fruntea clasamentului

Formatia FC Viitorul a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, cu echipa Poli Iasi, in ultimul meci al etapei a X-a a Ligii I. Constantenii au jucat in inferioritate numerica din minutul 54 si au revenit dupa ce au fost condusi cu 1-0. in urma acestui rezultat, echipa lui Hagi a egalat-o pe CFR Cluj in fruntea clasamentului cu 21 de puncte ardelenii au golaveraj mai bun).

FCSB si CFR Cluj, 0-0 pragmatic la revenirea ros-albastrilor pe Arena Nationala

Echipele FCSB si CFR Cluj au incheiat la egalitate, scor 0-0, prima confruntare din actualul sezon de Liga 1. Un meci sarac in ocazii de poarta la care au asistat peste 15. 000 de spectatori.

Totul despre FCSB - CFR Cluj

Echipele FCSB si CFR Cluj se infrunta, duminica seara, pe Arena Nationala, intr-un meci din etapa a 10-a in Liga 1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )