Libnet.ro
UNICEF

19:00

LIVE Cupa Romaniei, ASA Tg.Mures-CFR Cluj (20:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Cupa Romaniei, ASA Tg.Mures-CFR Cluj (20:30)

Urmariti miercuri si joi live text in aceasta pagina prima mansa a semifinalelor in Cupa Romaniei:ASA Tg. Mures-CFR Cluj si Dinamo-Steaua. continuă pe Online Sport

LIVE Cupa Romaniei, ASA Tg.Mures-CFR Cluj 0-0

Urmariti miercuri si joi live text in aceasta pagina prima mansa a semifinalelor in Cupa Romaniei:ASA Tg. Mures-CFR Cluj si Dinamo-Steaua.

MINUT cu MINUT Cupa Romaniei, ASA Tg.Mures-CFR Cluj 0-0

Urmariti miercuri si joi live text in aceasta pagina prima mansa a semifinalelor in Cupa Romaniei:ASA Tg. Mures-CFR Cluj si Dinamo-Steaua.

Cupa Romaniei: ASA Targu Mures - CFR Cluj 0-0, in prima semifinala a Cupei Romaniei/ Joi, Dinamo - Steaua

ASA Targu Mures si CFR Cluj au terminat la egalitate, 0-0, miercuri seara, la Targu Mures, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal, potrivit Agerpres. Meciul a fost lipsit de spectaculozitate, fragmentat si cu putine ocazii clare de gol. Joi se va juca primul meci din cealalta semifinala, Dinamo - Steaua Stadionul Dinamo, ora 20,30).

ASA Tg.Mures si CFR Cluj termina la egalitate in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei

Meci fara goluri, miercuri seara, la Targu Mures in derby-ul Ardealului programat in semifinalele Cupei Romaniei intre ASA si CFR Cluj.

Cupa Romaniei: ASA - CFR Cluj 0-0. Un coleg da cartile pe fata:Mutu nu joaca mai mult pentru ca nu e pregatit

Semifinalele Cupei Romaniei au debutat cu o partida mediocra la Targu Mures, unde ASA si CFR Cluj au incheiat la egalitate, scor 0-0.

Reghecampf prefateaza semifinala de Cupa Romaniei cu Dinamo: Sa nu primim gol si sa nu pierdem. Trei stelisti au gripa

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a vorbit miercuri inaintea antrenamentului de la Domnestidespre partida cu Dinamo din prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, meci care va fi joi seara de la 20:30 live text pe onlinesport. ro .

S-a decis arbitrului meciului Dinamo-Steaua din Cupa Romaniei

Comisia Centrala a Arbitrilor l-a delegat pe Radu Petrescu sa fluiere la centru, joi seara, intalnirea Dinamo-Steaua din prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei.

Cupa Romaniei, in plan secund pentru Steaua

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a declarat inaintea intalnirii cu Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei ca aceasta competitie se afla in planul secund al prioritatilor din acest sezon.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )