Libnet.ro
UNICEF

22:45

LIVE Romania-Kazahstan la Campionatul Mondial de handbal feminin (17:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Romania-Kazahstan la Campionatul Mondial de handbal feminin (17:00)

Urmariti in aceasta pagina, luni de la ora 17:00, meciul Romania-Kazahstan, a doua partida sustinuta de handbalistele tricolore in Grupa D la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca. continuă pe Online Sport

LIVE Romania-Kazahstan la Campionatul Mondial de handbal feminin

Urmariti in aceasta pagina, luni de la ora 17:00, meciul Romania-Kazahstan, a doua partida sustinuta de handbalistele tricolore in Grupa D la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca.

Romania obtine a doua victorie la Campionatul Mondial de handbal feminin

Ati urmarit in aceasta pagina, luni de la ora 17:00, meciul Romania-Kazahstan, a doua partida sustinuta de handbalistele tricolore in Grupa D la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca. O victorie categorica obtinuta de formatia noastra, dar nu fara emotii dupa ce in debutul meciului Kazahstan a condus in doua randuri cu doua goluri diferenta.

LIVE Romania-Puerto Rico la Campionatul Mondial de handbal feminin (17:00)

Romania debuteaza sambata dupa-amiaza de la ora 17:00 live text pe onlinesport. ro la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca.

LIVE Romania-Puerto Rico la Campionatul Mondial de handbal feminin

Romania debuteaza sambata dupa-amiaza de la ora 17:00 live text pe onlinesport. ro la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca.

Romania, victorie la scor cu Puerto Rico la Campionatul Mondial de handbal feminin

Romania a debutat sambata dupa-amiaza de la ora 17:00 live text pe onlinesport. ro la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca. Tricolorele au fost la un pas de a egala cea mai mare victorie din istoria participarilor la Campionatul Mondial. Sa nu uitam ca Romania este singura echipa din lume prezenta la toate editiile turneului final.

CM Handbal (f): Romania - Puerto Rico (de la ora 17:00)

Romania debuteaza, sambata, la Campionatul Mondial de handbal feminin, echipa pregatita de Tomas Ryde urmand sa intalneasca Puerto Rico. Este, cel putin la prima vedere, o partida pe care tricolorele trebuie sa o castige fara mari emotii. Neagu si compania trebuie insa sa aiba grija sa evite orice fel de surprize neplacute. Partida de la Frederikshavn Danemarca) va fi in direct pe Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 17:00.

PREZENTARE CM Handbal feminin: Romania viseaza la o medalie pe taram danez

Inainte de aproape fiecare Campionat Mondial de Handbal feminin, sperantele Romaniei sunt la castigarea unei medalii. Nici turneul final din Danemarca 5-20 decembrie 2015) nu face exceptie, mesajul fetelor fiind acela ca isi doresc sa se intoarca cu o clasare pe podium. Ultima medalie a tricolorelor de la un mondial a fost castigata in 2005, atunci cand Romania a obtinut argintul in Rusia.

Sanfrecce Hiroshima a castigat campionatul Japoniei si s-a calificat la Campionatul Mondial al cluburilor

Echipa Sanfrecce Hiroshima a castigat titlul in Japonia si s-a calificat astfel la Campionatul Mondial al cluburilor, ca reprezentanta a tarii gazda.

CM Handbal (f): Romania - Kazakhstan 36-20/ Greul acum incepe

Dupa doua victorii fara emotii cu Puerto Rico si Kazakhstan, pentru Romania de-abia acum incepe cu adevarat Campionatul Mondial de handbal feminin, tricolorele urmand sa dea piept, in ordine, cu Spania, Norvegia si Rusia. Tricolorele au inceput ezitant partida cu Kazakhstan, dar si-au revenit pe parcurs, reducand numarul greselilor. Victoria la 16 goluri diferenta 36-20) nu trebuie sa ne entuziasmeze prea mult, lucrurile urmand sa stea cu totul altfel in urmatoarele dispute.

CM Handbal (f): Romania - Puerto Rico 47-14/ Antrenament cu public

Romania a debutat cu o victorie categorica la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca, echipa pregatita de Tomas Ryde castigand cu 47-14 in fata echipei din Puerto Rico. Dupa o prima repriza in care tricolorele au primit doar trei goluri, selectionerul a rulat tot lotul in a doua repriza, iar adversarele au ajuns la un total de 14 reusite. Meciul s-a disputat la Frederikshavn Danemarca).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )