Libnet.ro
UNICEF

17:30

LIVE Score WTA Wuhan: Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2 Debut perfectde partida; 0-2

Hotnews Hotnews,
 LIVE Score WTA Wuhan: Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2 Debut perfectde partida; 0-2

Simona Halep o intalneste la aceasta ora in turul doi al turneului WTA de la Wuhan China) pe Garbine Muguruza, din Spania. Favorita numarul doi, Halep a avut liber in primul tur al competitiei. Setul II Muguruza reuseste breakul chiar in debutul setului si conduce cu 2-087% dintre puncte au fost castigate de Simona pe primul serviciuSetul I: 6-2 Jucatoarea noastra castiga relativ lejer primul set dupa 35 de minute. Primul serviciu, jocul de picioare si deplasarea pe fundul terenului au fost principalele arme ale Simonei in fata jucatoarei care a eliminat-o pe Serena Williams la Roland Garos. continuă pe Hotnews

LIVE Score WTA Wuhan: Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2; 2-6 Urmeaza setul decisiv 3-3

Simona Halep o intalneste la aceasta ora in turul doi al turneului WTA de la Wuhan China) pe Garbine Muguruza, din Spania. Favorita numarul doi, Halep a avut liber in primul tur al competitiei. Setul III 3-2 pentru Halep care da semne ca revine la forma aratata in debutul joculuiSimona reuseste rebreak-ul imediat si egaleaza, 2-2. Partida este aprig disputata, aprope fiecare game fiind impins dupa 40-40Muguruza reuseste break-ul, 2-1, si situatia pare tot mai grea pentru Halep care a coborat mult nivelul joculuiSimona este la serviciu. 1-0 cu emotiiSetul II Muguruza castiga clar al doilea set, 6-2. Simona a servit si a returnat slab87% dintre puncte au fost castigate de Simona pe primul serviciu in setul 1. Procentul a scazut la 36% in setul secund.

WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata in turul doi de Garbine Muguruza

Simona Halep a fost invinsa, marti dimineata, in turul doi la Wuhan de catre Garbine Muguruza in trei seturi 6-2; 2-6 si 3-6. Totul parea perfect pentru Simona in primul set: serviciul, deplasarea pe linia de fund si loviturile puternice. Inexplicabil insa, calitatea serviciului a scazut mult in setul secund, iar numarul erorilor nefortate a crescut. Jucatoarea noastra nu a reusit sa-si ridice prea mult nivelul jocului nici in setul decisiv, iar Muguruza reuseste supriza si se califica in turul trei al turneului de la Wuhan.

WTA Wuhan: Simona Halep a aflat cu cine va juca in turul toi - Garbine Muguruza

Simona Halep o va intalni in turul doi al turneului WTA de la Wuhan China) pe Garbine Muguruza, din Spania. Favorita numarul doi, Halep a avut liber in primul tur al competitiei.

LIVE Simona Halep - Garbine Muguruza la Wuhan. Meciul ajunge in decisiv

Onlinesport. ro transmite la aceasta oradebutul Simonei Halep la turneul de la Wuhan China) contra ibericei Garbine Muguruza.

LIVE Simona Halep - Garbine Muguruza la Wuhan

Onlinesport. ro transmite la aceasta oradebutul Simonei Halep la turneul de la Wuhan China) contra ibericei Garbine Muguruza.

LIVE Simona Halep - Garbine Muguruza la Wuhan (Marti, 06:00)

Onlinesport. ro transmite, marti dimineata, debutul Simonei Halep la turneul de la Wuhan China) contra ibericei Garbine Muguruza.

GAME CU GAME Simona Halep - Garbine Muguruza la Wuhan

Onlinesport. ro a transmis marti dimineatadebutul Simonei Halep la turneul de la Wuhan China) contra ibericei Garbine Muguruza.

VIDEO Simona Halep vs Garbine Muguruza/ WTA: Agresiva Muguruza a eliminat-o pe favorita numarul doi

Simona Halep a parasit prematur turneul WTA de la Wuhan, jucatoarea din Romania fiind eliminata de Garbine Muguruza in turul doi. Favorita numarul doi a fost invinsa de o mult prea agresiva Muguruza, a precizat site-ul oficial al WTA. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Muguruza.

Simona Halep, eliminata de Muguruza, in turul doi la Wuhan

Simona Halep a suferit a doua infrangere consecutiva, dupa eliminarea de la US Open. Numarul doi mondial a pierdut in fata jucatoarei Garbine Muguruza Spania) cu scorul de 2-6, 6-2, 6-3, in turul al doilea al turneului de la .

Simona Halep, in pericol sa piarda locul doi! Sarapova ii poate fura pozitia

Invinsa inca de la primul meci pe care l-a disputat la Wuhan, Simona Halep poate pierde si locul al doilea in clasamentul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )