Libnet.ro
UNICEF

07:15

LIVE TEXT Ziua decisiva pentru viitorul Romaniei. A inceput votul pentru alegerile parlamentare

Hotnews Hotnews,
LIVE TEXT Ziua decisiva pentru viitorul Romaniei. A inceput votul pentru alegerile parlamentare

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sint asteptati duminica la urne pentru alegerile parlamentare. Votarea a inceput la ora 7. 00 pe teritoriul Romaniei si se va termina la ora 21. Scrutinul are loc pe fondul unor tensiuni majore intre actorii politici, dar si in conditii meteo grele, cu ninsoare si ploi in majoritatea judetelor. Sistemul electoral va aduce, potrivit estimarilor analistilor, un numar mai mare de parlamentari decit cel actual. Ora 7. 47: 39 de sectii de votare din judetul Timis si patru din judetul Alba nu s-au deschis inca, pentru ca presedintii sectiilor de votare nu au putut ajunge din cauza ninsorilor. 18: Biroul Electoral Central BEC) va face duminica informari privind prezenta la urne la ora 11. 30, la ora 15. 30, la ora 19. 30 si la ora 22. 30, anunta Agerpres. Urmareste LIVE TEXT si VIDEO cele mai importante momente ale zilei. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Ziua decisiva pentru viitorul Romaniei. A inceput votul pentru alegerile parlamentare

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sint asteptati duminica la urne pentru alegerile parlamentare. Votarea a inceput la ora 7. 00 pe teritoriul Romaniei si se va termina la ora 21. Scrutinul are loc pe fondul unor tensiuni majore intre actorii politici, dar si in conditii meteo grele, cu ninsoare si ploi in majoritatea judetelor. Sistemul electoral va aduce, potrivit estimarilor analistilor, un numar mai mare de parlamentari decit cel actual. 45 Ion Iliescu a votat putin dupa ora 11:30, cu ganduri foarte deschise ca sa realizam o situatie mai stabila in tara si pentru realizarea unei majoritati limpezi in Parlament, esentiala pentru viata politica a tarii. 10:50 Premierul Victor Ponta a votat la Tg. Jiu cu speranta ca romanii vor intoarce o pagina din istoria noastra si vor deschide o alta despre care eu cred ca va fi mult mai buna. 10:30 Adrian Videanu a votat in Bucuresti pentru un viitor european, pentru ca prosperitatea pentru Romania se afla in Europa, nu in alta parte. 10:15 Crin Antonescu a votat in Alexandria, impreuna cu Liviu Dragnea: Nu stiu cat de masiva mai poate fi prezenta) avand in vedere stare meteorologica, din pacate vremea nu ne-a fost favorabila, ma refer la toti cei care vor sa voteze. Urmareste LIVE TEXT si VIDEO cele mai importante momente ale zilei.

COPENHAGA - STEAUA live text de la ora 20.00. ...

Meciul Copenhaga - Steaua va avea loc joi de la ora 20. 00, in ultima etapa a Grupei E a Ligii Europa. Partida FC Copenhaga - Steaua Bucuresti va fi transmisa in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. Steaua se califica in 16-imile Ligii Europa daca obtine cel putin un punct la Copenhaga sau daca pierde la un gol diferenta, cu exceptia scorului de 0-1. Echipe probabile:FC Copenhaga: Christensen - Jacobsen, Sigurdsson, Stadsgaard, Bengtsson - Vingaard, Claudemir, Kristensen, .

Copenhaga - Steaua, LIVE TEXT. Scor 0-1 GOOOOOOOOOOOL STEAUA!!!.

FC COPENHAGA - STEAUA 0 - 1 LIVE TEXT Minutul 76: Corner pentru Copenhaga Minutul 72: GOOOOOOOL STEAUA!!!! RAUL RUSESCU SUTEAZA SUPERB DE LA MARGINEA CAREULUI SI BAGA MINGEA SUB VINCLU!Minutul 69: Faza frumoasa a danezilor! Cornelius loveste mingea cu capul, dar Tatarusanu prinde superb balonulMinutul 67: Vetokele a sutat cu putere pe poarta, dar Tatarusanu s-a aruncat si a prins balonul in brateMinutul 66: Tatarusanu a iesit aiurea din poarta, dar danezii nu au marcat deoarece balonul a fost .

Copenhaga - Steaua, LIVE TEXT de la ora 20.00. Vezi ECHIPELE PROBABILE. ...

Meciul Copenhaga - Steaua va avea loc joi de la ora 20. 00, in ultima etapa a Grupei E a Ligii Europa. Partida FC Copenhaga - Steaua Bucuresti va fi transmisa in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. Steaua se califica in 16-imile Ligii Europa daca obtine cel putin un punct la Copenhaga sau daca pierde la un gol diferenta, cu exceptia scorului de 0-1. Echipe probabile:FC Copenhaga: Christensen - Jacobsen, Sigurdsson, Stadsgaard, Bengtsson - Vingaard, Claudemir, Kristensen, .

Copenhaga - Steaua, LIVE TEXT de la ora 20.00. Vezi ECHIPELE DE START. ...

Meciul Copenhaga - Steaua va avea loc joi de la ora 20. 00, in ultima etapa a Grupei E a Ligii Europa. Partida FC Copenhaga - Steaua Bucuresti va fi transmisa in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. Steaua se califica in 16-imile Ligii Europa daca obtine cel putin un punct la Copenhaga sau daca pierde la un gol diferenta, cu exceptia scorului de 0-1. Echipele de start la meciul FC Copenhaga - Steaua Bucuresti, care incepe la ora 20. 00, pe stadionul Parken, in etapa a sasea, .

LIVE TEXT. Basescu: Viitorul prim-ministru trebuie sa fie pro-european si pro-atlantist.

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa ce a avut trei subiecte principale, Ziua Constitutiei, campania electorala si profilul viitorului prim-ministru. Iata principalele declaratii: - Maine este Ziua Constitutiei, a fost adoptata in 1991, a fost revizuita in 2003 si trebuia revizuita din nou in 2009, cand romanucii au cerut sa avem Parlament Unicameral si doar 300 de parlamentari . Romanii vor constata ca toti cei care au cerut voturile sunt parte unei inselatorii .

Copenhaga - Steaua, LIVE TEXT. Scor 0-0 REPRIZA SECUNDA. ...

Minutul 46: Danezii in atac, dar Gardos reuseste sa trimita balonul in autMinutul 45: A inceput repriza secunda!Minutul 45. Finalul primei reprize. Scor 0-0. Minutul 42. Sut bomba al lui Latovlevici din afara careului, mingea trece alaturi Minutul 41. Raul Rusescu ajunge pana in careul danezilor, dar obtine doar o lovitura de colt. Minutul 40. Cea mai mare ocazie a danezilor. Chipciu scoate in ultimul moment din piciorul lui Claudemir, care se pregatea sa traga din careu. Mingea a ajuns la .

Copenhaga - Steaua, LIVE TEXT. Prima repriza (0-0). ...

Minutul 34. Scorul ramane 0-0. La acest rezultat, Steaua e calificata. Minutul 32. Cartonas galben pentru Cristi Tanase. Minutul 30. Cursa foarte buna a lui Rusescu, a driblat doi adversari si a scos in dreapta, la Popa. Jucatorul venit de la Chiajna centreaza pe jos la 6 metri, mingea ricoseaza in Nikolic, insa iese in aut de poarta Minutul 28. Adi Popa trece in viteza de fundatii danezi, paseaza lui Tanase, dar portarul danez respinge. Minutul 25. Sut al lui Rusescu de la 30 de metri, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )