Libnet.ro
UNICEF

21:30

LIVE Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer impotriva fratilor Bryan (14:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer impotriva fratilor Bryan (14:00)

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer dau piept, miercuri de la ora 14:00 live text pe Onlinesport. ro, cu fratii americani Bob si Mike Bryan, liderii mondiali in dublul masculin. continuă pe Online Sport

Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer debuteaza luni la competitia gazduita de Londra

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) are programat luni, la ora 14. 00, primul meci din Grupa A a Turneului Campionilor, competitie ce se va desfasura la Londra.

LIVE Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer debuteaza la Londra

Perechea formata din Horia Tecau si Jean Julien Rojer Olanda) debuteaza in concursul de dublu de la Turneul Campionilor, luni de la ora 14:00, impotriva echipei formate din Alexander Peya si Bruno Soares.

LIVE Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer debuteaza la Londra (14:00)

Perechea formata din Horia Tecau si Jean Julien Rojer Olanda) debuteaza in concursul de dublu de la Turneul Campionilor, luni de la ora 14:00, impotriva echipei formate din Alexander Peya si Bruno Soares.

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a fost invinsa in primul meci de la Turneul Campionilor

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 5, a fost invinsa, luni, in primul meci al Grupei A a Turneului Campionilor de la Londra, relateaza Mediafax. Tecau si Rojer au fost invinsi de.

GAME CU GAME Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer debuteaza la Londra

Perechea formata din Horia Tecau si Jean Julien Rojer Olanda) a debutat in concursul de dublu de la Turneul Campionilor, luni de la ora 14:00, impotriva echipei formate din Alexander Peya si Bruno Soares.

Horia Tecau pierde la limita primul meci la Turneul Campionilor

Prezent pentru a treia oara in cariera la Turneul Campionilor de la Londra, jucatorul Horia Tecau a ratat de putin victoria alaturi de colegul sau, olandezul Jean-Julien Rojer.

Confruntare de foc pentru Tecau si Rojer in al doilea meci la Turneul Campionilor

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au pierdut la limita prima lor partida la O2 Arena de la Londra in fata cuplului Alexander Peya si Bruno Soares.

Tecau debuteaza, luni, la Turneul Campionilor

Horia Tecau si Jean Julien Rojer debuteaza luni la Turneul Campionilor, proba de dublu. Tecau si Rojer joaca in Grupa A a turneului care va incepe duminica, la Londra.

VIDEO Tecau a pierdut dramatic meciul de debut de la Turneul Campionilor

Horia Tecau si colegul sau Jean Julien Rojer au pierdut foarte greu prima partida jucata la Turneul Campionilor de la Londra. Perechea romano-olandeza a cedat in fata perechii formata Peya/Soares in trei seturi, dupa o ora si 29 de minute de joc.

LIVE TEXT: Peya/Soares- Rojer/Tecau, 6-3, 1-2, in grupa A, la Turneul Campionilor

Jean Julien Rojer si Horia Tecau debuteaza luni, de la ora 14, in grupa A de la Turneul Campionilor impotriva perechii Peya-Soares.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )