Libnet.ro
UNICEF

16:15

LIVE VIDEO. Audierea candidatilor pentru functia de ministru

România Liberă România Liberă,
LIVE VIDEO. Audierea candidatilor pentru functia de ministru

Parlamentarii urmeaza sa voteze, de la ora 11:00, investirea Guvernului Orban, procedura urmand sa f. continuă pe România Liberă

Iohannis se consulta astazi cu partidele parlamentare, inaintea desemnarii unui nou candidat pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis are, vineri, consultari cu partidele parlamentare in vederea desemnarii nou candidat pentru functia de prim-ministru, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul din postul de premier.

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 14 martie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de sambata 14 martie Soc pentru Philip! Berna .

Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru functia de premier: A fost singura propunere primita. Posibil, sambata sa avem votul de investire (VIDEO)

Ludovic Orban a fost desemnat de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de premier. Toate discutiile au fost foarte bune, foarte constructive. , Toate abordarile politicienilor au fost consistente, mature s.

VIDEO Ghidul instrumentelor pentru lucru de acasa in criza coronavirus COVID-19

Firmele pot folosi solutii digitale pentru a facilita lucrul angajatilor de acasa, in vederea prevenirii raspandirii coronavirusului COVID-19. Iata un ghid de instrumente pentru lucru de acasa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )