Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE VIDEO Cod rosu la DNA. Noi manifestatii impotriva coruptiei. La Bucuresti, protestatarii au pornit in mars de la Guvern spre sediul DNA

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Cod rosu la DNA. Noi manifestatii impotriva coruptiei. La Bucuresti, protestatarii au pornit in mars de la Guvern spre sediul DNA

Noi manifestatii impotriva coruptiei au loc duminica in Capitala si in alte noua orase. Protestele se desfasoara sub numele Cod rosu la DNA, iar mobilizarea s-a facut pe retelele de socializare. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Cod rosu la DNA. Noi manifestatii impotriva coruptiei la Bucuresti si in tara

Noi manifestatii impotriva coruptiei au loc duminica in Capitala si in alte noua orase. Protestele se desfasoara sub numele Cod rosu la DNA, iar mobilizarea s-a facut pe retelele de socializare.

Cod rosu la DNA. Noi manifestatii impotriva coruptiei anuntate duminica in Bucuresti si in alte noua orase

Noi manifestatii impotriva coruptiei sunt anuntate duminica in Capitala si in alte noua orase. Protestele se desfasoara sub numele Cod rosu la DNA, iar mobilizarea s-a facut pe retelele de socializare.

UPDATE Cod rosu la DNA. Noi manifestatii impotriva coruptiei la Bucuresti si in tara

Noi manifestatii impotriva coruptiei au loc duminica in Capitala si in alte noua orase. Protestele se desfasoara sub numele Cod rosu la DNA, iar mobilizarea s-a facut pe retelele de socializare.

Cod rosu la DNA. Noi proteste impotriva coruptiei anuntate duminica in Bucuresti si in alte noua orase

Noi proteste impotriva coruptiei sunt anuntate duminica in Capitala si in alte noua orase. Protestele se desfasoara sub numele Cod rosu la DNA, iar mobilizarea s-a facut pe retelele de socializare.

LIVE VIDEO Un nou mars de protest impotriva coruptiei, pe traseul Piata Victoriei - Piata Romana - Universitate - Piata Unirii - Ministerul Justitiei - DNA.Manifestantii scandeaza Fara prag! si Sustinem DNA!

Un nou mars de protest impotriva coruptiei, cu numele Cod rosu la DNA, este in desfasurare la aceasta ora in Bucuresti. Marsul are loc pe traseul: Piata Victoriei - Piata Romana - Universitate - Piata Unirii - Ministerul Justitiei - DNA. Proteste sunt anuntate si in Iasi, Constanta, Sibiu, Cluj, Timisoara, Arad, Oradea, Galati si Alba Iulia. Ora 20:30: Protestatarii au plecat in mars spre Piata Romana. Se scandeaza Fara prag! si Sustinem DNA!Ora 20:25: Manifestantii scandeaza Justitie, nu coruptie!Ora 20:20: In Piata Victoriei au fost aduse manechinele in zeghe de la protestele impotiva OUG 13 de la inceputul anului. Ora 20:15: In jur de 200 de protestatari in Piata Victoriei. Oamenii scandeaza PSD ciuma rosie. Ora 19:50: In jur de 100 de persoane s-au adunat, pana la aceasta ora, in Piata Victoriei. Se scandeaza DNA sa vina sa va ia! si Iesiti din casa daca va pasa!.

LIVE VIDEO Un nou mars de protest impotriva coruptiei, pe traseul Piata Victoriei - Piata Romana - Universitate - Piata Unirii - Ministerul Justitiei - DNA. In jur de 400 de manifestanti la mars, se scandeaza Fara prag! si Sustinem DNA!

Un nou mars de protest impotriva coruptiei, cu numele Cod rosu la DNA, este in desfasurare la aceasta ora in Bucuresti. Marsul are loc pe traseul: Piata Victoriei - Piata Romana - Universitate - Piata Unirii - Ministerul Justitiei - DNA. Proteste sunt anuntate si in Iasi, Constanta, Sibiu, Cluj, Timisoara, Arad, Oradea, Galati si Alba Iulia. Ora 21:45: Protestatarii au cantat Desteapta-te, romane! in Piata Universitatii. Ora 21:25: Numarul protestatarilor a crescut la aproximativ 400. Ora 21:15: Manifestantii au ajuns in Piata Universitatii. Ora 20:30: Protestatarii au plecat in mars din Piata Victoriei spre sediul DNA. Se scandeaza Fara prag! si Sustinem DNA!Ora 20:25: Manifestantii scandeaza Justitie, nu coruptie!Ora 20:20: In Piata Victoriei au fost aduse manechinele in zeghe de la protestele impotiva OUG 13 de la inceputul anului. Ora 20:15: In jur de 200 de protestatari in Piata Victoriei. Oamenii scandeaza PSD ciuma rosie. Ora 19:50: In jur de 100 de persoane s-au adunat, pana la aceasta ora, in Piata Victoriei. Se scandeaza DNA sa vina sa va ia! si Iesiti din casa daca va pasa!.

Noi proteste impotriva coruptiei, sub numele Cod rosu la DNA, anuntate pentru duminica seara in Bucuresti si alte 9 orase ale tarii

Un nou mars de protest impotriva coruptiei, cu numele Cod rosu la DNA, este anuntat pentru duminica seara in Bucuresti, incepand cu ora 19:00. Marsul ar urma sa aiba loc pe traseul: Piata Victoriei - Piata Romana - Universitate - Piata Unirii - Ministerul Justitiei - DNA. Proteste sunt anuntate si in Iasi, Constanta, Sibiu, Cluj, Timisoara, Arad, Oradea, Galati si Alba Iulia.

LIVE VIDEO Un nou protest impotriva coruptiei in Piata Victoriei. Manifestantii scandeaza Iesiti din casa daca va pasa! si DNA sa vina sa va ia!

Un nou mars de protest impotriva coruptiei, cu numele Cod rosu la DNA, este anuntat pentru duminica seara in Bucuresti, incepand cu ora 19:00. Marsul ar urma sa aiba loc pe traseul: Piata Victoriei - Piata Romana - Universitate - Piata Unirii - Ministerul Justitiei - DNA. Proteste sunt anuntate si in Iasi, Constanta, Sibiu, Cluj, Timisoara, Arad, Oradea, Galati si Alba Iulia. Ora 19:50: In jur de 100 de persoane s-au adunat, pana la aceasta ora, in Piata Victoriei. Se scandeaza DNA sa vina sa va ia! si Iesiti din casa daca va pasa!.

VIDEO Un nou mars de protest impotriva coruptiei, pe traseul Piata Victoriei - DNA. In jur de 400 de manifestanti au scandat Fara prag! si Sustinem DNA!

In jur de 400 de oameni au participat, duminica seara, la un nou mars de protest impotriva coruptiei, cu numele Cod rosu la DNA, pe traseul Piata Victoriei - Piata Romana - Universitate - Piata Unirii - Ministerul Justitiei - DNA. Protestul s-a incheiat in fata sediului DNA, dupa aproximativ patru ore. Manifestantii au scandat, pe parcursul marsului, Fara prag!, Sustinem DNA!, PSD ciuma rosie, DNA sa vina sa va ia!, Iesiti din casa daca va pasa!, Justitie, nu coruptie! sau DNA, noi suntem de partea ta! In Piata Universitatii, protestatarii s-au oprit pentru a canta Desteapta-te, romane! Protestatarii au parcurs marsul Piata Victoriei - sediul DNA pe trotuar, nefiind lasati de catre jandarmi sa mearga pe carosabil. Oamenii s-au asezat pe jos, in mai multe intersectii, scandand Vrem o banda si Jandarmeria apara hotia, potrivit News. ro. Un protestatar a fost ridicat de jandarmi, in apropierea sediului DNA, pe motiv ca barbatul devenise violent.

VIITORUL-VOLUNTARI LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Sanse la un nou trofeu pentru Hagi in VIITORUL-VOLUNTARI LIVE VIDEO STREAM ONLINE

VIITORUL-VOLUNTARI LIVE VIDEO STREAM ONLINE FC Viitorul si FC Voluntari joaca duminica seara Supercupa Romaniei pe Stadionul Municipal din Botosani. VIITORUL-VOLUNTARI LIVE VIDEO STREAM ONLINE Partida va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )