Libnet.ro
UNICEF

01:06

LIVE Viitorul - Sepsi (21:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Viitorul - Sepsi (21:00)

Viitorul primeste sambata seara vizita celor de la Sepsi intr-un meci din etapa a 8-a in playoff-ul Ligii 1 Betano. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul . continuă pe Online Sport

LIVE Viitorul - Sepsi

Viitorul primeste sambata seara vizita celor de la Sepsi intr-un meci din etapa a 8-a in playoff-ul Ligii 1 Betano. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Asa am trait Viitorul - Sepsi

Viitorul a primit sambata seara vizita celor de la Sepsi intr-un meci din etapa a 8-a in playoff-ul Ligii 1 Betano. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

LIVE Gaz Metan - Hermannstadt (21:00)

Derby-ul Sibiului se joaca, vineri seara, de la 21:00 intre Gaz Metan Medias si AFC Hermannstadt. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

LIVE Gaz Metan - Hermannstadt in playout

Derby-ul Sibiului se joaca, vineri seara, de la 21:00 intre Gaz Metan Medias si AFC Hermannstadt. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Liga 1: FC Viitorul vs Sepsi 3-1 / Calcan cu o dubla si Eric au adus victoria echipei lui Hagi; Pitu a ratat un penalty

FC Viitorul s-a impus, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, in fata echipei Sepsi Sfantu Gheorghe, intr-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

Asa am trait Gaz Metan - Hermannstadt in playout

Derby-ul Sibiului s-a jucat, vineri seara, de la 21:00 intre Gaz Metan Medias si AFC Hermannstadt. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

LIVE Barcelona - Liverpool (22:00). Nicio victorie pentru catalani in meciurile de acasa cu Liverpool!

A doua semifinala din Liga Campionilor le aduce fata in fata pe Barcelona si Liverpool, doua dintre favoritele la castigarea trofeului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )