Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVETEXT Germania - Romania. Elevele lui Gheorghe Tadici cauta a treia victorie la Campionatul Mondial de handbal

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Germania - Romania. Elevele lui Gheorghe Tadici cauta a treia victorie la Campionatul Mondial de handbal

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei intalneste marti selectionata similara a Germaniei, incepand cu ora 18. continuă pe Adevărul

Totul despre CM Handbal. Germania - Romania, de la 18.00: incepe batalia pentru locul I!.

Nationala de handbal a Romaniei intalneste azi, de la ora 18. 00, Germania in grupa D a Campionatului Mondial de Handbal din Serbia. Elevele lui Tadici au urcat pe locul I in grupa, iar o victorie cu Germania, a doua clasata, le-ar consolida pozitia. Romania conduce grupa D, la egalitate de puncte cu Germania si Ungaria, dar cu cel mai bun golaveraj din grupa. Cele trei nationale au cate patru puncte fiecare, dupa ce au castigat primele doua meciuri. Selectionerul Gheorghe Tadici a pregatit .

CM de Handbal: Romania-Tunisia, 27-17.

Debut perfect pentru nationala feminine a Romaniei la CM de handbal din Serbia. Tricolorele au trecut fara emotii de Tunisia, un adversary care nu a pus problem in niciun moment. Elevele lui Gheorghe Tadici s-au aflat la conducere de la inceput si pana la finalul meciului, diferenta crescand constant, ajungand la un moment dat la 12 goluri. In final Romania s-a impus cu 27-17.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )