Libnet.ro
UNICEF

19:00

LIVETEXT Romania-Cehia la CM de handbal. Tricolorele nu mai pot prinde locul 1 in grupa

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Romania-Cehia la CM de handbal. Tricolorele nu mai pot prinde locul 1 in grupa

Nationala Romaniei joaca la Novi Sad, in aceasta seara, impotriva Cehiei, ultimul meci din grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari partida in format livetext. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Romania-Cehia 14-7 la pauza. Chiar daca inving, tricolorele nu mai pot prinde locul 1 in grupa

Nationala Romaniei joaca la Novi Sad, in aceasta seara, impotriva Cehiei, ultimul meci din grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari partida in format livetext.

Romania-Cehia 29-23. Tricolorele au terminat pe locul doi in grupa D si asteapta sa-si afle adversarul din optimi

Nationala Romaniei a castigat ultimul meci din grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin, la Novi Sad, impotriva Cehiei, scor 29-23. Tricolorele vor juca duminica in optimi, cel mai probabil cu Polonia.

Romania-Cehia 29-23. Tricolorele au terminat pe locul doi in grupa D si au drum liber spre sferturile de finala

Nationala Romaniei a castigat ultimul meci din grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin, la Novi Sad, impotriva Cehiei, scor 29-23. Tricolorele vor juca duminica in optimi cu Polonia, un adversar mai slab cotat de specialistii handbalului.

CM Handbal: Romania-Cehia 29-23! Tricolorele intalnesc Polonia in optimi.

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, vineri, la Novi Sad, reprezentativa similara a Cehiei, cu scorul de 29-23 14-7) in ultimul meci din grupa D, pe care o incheie pe locul secund, urmand a intalni in optimi Polonia, conform Mediafax. Nationala Romaniei va intalni in optimi echipa calificata de pe locul al treilea din grupa C, Polonia. Marcatoare in meciul Romania - Cehia: Romania Neagu 5 goluri, Marin 4, Pintea 3, Dinca 3, Chiper 3, Buceschi 3, Nechita 2, Pirvut 1, .

LIVE Romania - Cehia la Campionatul Mondial de handbal

Romania da piept cu Cehia, vineri seara de la 20:15 live text pe onlinesport. ro, in ultima partida a Grupei D. Intr-o alta partida cu implicatii la varful clasamentului Germania intalneste Ungaria. Romania poate incheia pe primul loc daca trece de Cehia, iar Ungaria bate Germania.

Azi LIVE Romania - Cehia la Campionatul Mondial de handbal (20:15)

Romania da piept cu Cehia, vineri seara de la 20:15 live text pe onlinesport. ro, in ultima partida a Grupei D. Intr-o alta partida cu implicatii la varful clasamentului Germania intalneste Ungaria. Romania poate incheia pe primul loc daca trece de Cehia, iar Ungaria bate Germania.

MINUT cu MINUT Romania - Cehia la Campionatul Mondial de handbal

Romania a da tpiept cu Cehia, vineri seara de la 20:15 live text pe onlinesport. ro, in ultima partida a Grupei D.

Yahoo! Mail are mari probleme - Din 9 decembrie multi nu il mai pot folosi, unii nu mai primesc e-mail-uri din 25 noiembrie

Yahoo! are probleme nesfarsite cu Mail-ul si clar ca ceva nu e in regula acolo. Nu este o exagerare, fiindca Yahoo! Mail nu a putut fi folosit incepand cu ziua de luni de un mare numar de useri, iar altii nu au mai primit mail-uri intre 25 noiembrie si 9 decembrie. Compania spune ca e o problema de hardware mult mai dificila decat s-ar fi asteptat, insa la capitolul imagine pierderile sunt mari, scrie ZD Net.

Complexul Oltenia: Termocentralele din Romania nu sunt cele mai poluante din Europa

Directoratul Complexului Energetic Oltenia contrazice, intr-un comunicat, concluziile unui studiu realizat de BankWatch si Health and Environment Alliance HEAL), prin care termocentralele din Romania sunt declarate cele mai poluante din Europa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )