Libnet.ro
UNICEF

01:05

CM Handbal: Romania-Cehia 29-23! Tricolorele intalnesc Polonia in optimi.

România Liberă România Liberă,
CM Handbal: Romania-Cehia 29-23! Tricolorele intalnesc Polonia in optimi.

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, vineri, la Novi Sad, reprezentativa similara a Cehiei, cu scorul de 29-23 14-7) in ultimul meci din grupa D, pe care o incheie pe locul secund, urmand a intalni in optimi Polonia, conform Mediafax. Nationala Romaniei va intalni in optimi echipa calificata de pe locul al treilea din grupa C, Polonia. Marcatoare in meciul Romania - Cehia: Romania Neagu 5 goluri, Marin 4, Pintea 3, Dinca 3, Chiper 3, Buceschi 3, Nechita 2, Pirvut 1, . continuă pe România Liberă

Romania-Cehia 29-23. Tricolorele au terminat pe locul doi in grupa D si asteapta sa-si afle adversarul din optimi

Nationala Romaniei a castigat ultimul meci din grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin, la Novi Sad, impotriva Cehiei, scor 29-23. Tricolorele vor juca duminica in optimi, cel mai probabil cu Polonia.

Romania-Cehia 29-23. Tricolorele au terminat pe locul doi in grupa D si au drum liber spre sferturile de finala

Nationala Romaniei a castigat ultimul meci din grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin, la Novi Sad, impotriva Cehiei, scor 29-23. Tricolorele vor juca duminica in optimi cu Polonia, un adversar mai slab cotat de specialistii handbalului.

Live CM Handbal: Romania - Ungaria 8-10. Tricolorele vor victoria in duelul orgoliilor!.

Romania intalneste in aceasta seara, de la ora 20. 15, nationala Ungariei, in cadrul grupei D a Campionatului Mondial de Handbal Feminin, desfasurat in Serbia. Dupa primele trei meciuri, tricolorele ocupa pozitia a treia, dupa Ungaria si Germania. Rezultatele Romaniei in grupa D: Romania - Tunisia 27-17), Australia - Romania 13-32), Germania - Romania 26-23) Meciul dintre cele doua nationale de handbal este unul de interes maxim in cadrul grupei D, cel mai probabil fiind deja depasit .

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins Cehia la CM din Serbia, scor 29-23

Nationala de handbal feminin a Romaniei a terminat grupa D de la CM Serbia pe locul secund, dupa ce a invins, vineri, reprezentativa Cehiei. cu scorul de 29-23 14-7), scrie Mediafax. Marcatoare: Romania .

LIVE Romania - Cehia la Campionatul Mondial de handbal

Romania da piept cu Cehia, vineri seara de la 20:15 live text pe onlinesport. ro, in ultima partida a Grupei D. Intr-o alta partida cu implicatii la varful clasamentului Germania intalneste Ungaria. Romania poate incheia pe primul loc daca trece de Cehia, iar Ungaria bate Germania.

LIVETEXT Romania-Cehia la CM de handbal. Tricolorele nu mai pot prinde locul 1 in grupa

Nationala Romaniei joaca la Novi Sad, in aceasta seara, impotriva Cehiei, ultimul meci din grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari partida in format livetext.

LIVETEXT Romania-Cehia 14-7 la pauza. Chiar daca inving, tricolorele nu mai pot prinde locul 1 in grupa

Nationala Romaniei joaca la Novi Sad, in aceasta seara, impotriva Cehiei, ultimul meci din grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari partida in format livetext.

Handbal (f) Romania intalneste Polonia in optimile de finala ale CM de handbal feminin

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, vineri, la Novi Sad, reprezentativa Cehiei, cu scorul de 29-23 14-7) in ultimul meci din grupa D. In urma acestui rezultat Romania se claseaza pe locul secund, urmand a intalni in optimi formatia reprezentativa a Poloniei.

Romania invinge Cehia si termina Grupa D pe locul al doilea

Nationala Romaniei s-a impus conform calculelor hartiei in fata Cehiei, cu 29-23, in ultima partida a Grupei D si a ocupat la final locul secund. Romania va juca in optimile de finala, duminica seara live text pe onlinesport. ro, cu ocupanta locului 3 din Grupa C, cel mai probabil Polonia, echipa care intalneste la aceasta ora Norvegia.

Handbal (f) Romania invinge Cehia si se califica in optimile CM de handbal de pe locul secund

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, vineri, la Novi Sad, reprezentativa Cehiei, cu scorul de 29-23 14-7) in ultimul meci din grupa D. In urma acestui rezultat Romania se claseaza pe locul secund, urmand a intalni in optimi formatia de pe locul trei din grupa C.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )