Libnet.ro
UNICEF

21:31

Livia Stanciu: Nu ma voi lasa intimidata de atacurile lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Livia Stanciu: Nu ma voi lasa intimidata de atacurile lui Traian Basescu

Este razboi pe fata intre fostul presedinte Traian Basescu si cei mai importanti oameni din justitia din Romania. Dupa ce Traian Basescu a declarat ca-i este sila sa-i sune pe Laura Codruta Kovesi,. continuă pe Antena3

Stanciu, ICCJ, despre atacurile lui Basescu: Foarte rar m-as lasa intimidata de reactiile politicienilor

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, raspunde atacurilor fostului sef al statului Traian Basescu, spunand ca acestea fac ca Romania sa piarda credibilitate si ca foarte rar ea s-ar putea lasa intimidata.

Livia Stanciu i-a raspuns lui Traian Basescu: Nu ma las intimidata de acest tip de declaratii

Presedintele Curtii Supreme, Livia Stanciu, i-a dat o replica fostului presedinte Traian Basescu, care afirmase ca Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu sunt artizanii acestui mod ravasit de a a face justitie, fara respect pentru cel care nu este condamnat.

Declaratiile fostului presedinte Traian Basescu despre Codruta Kovesi si Livia Stanciu, verificate de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat, marti, Inspectia Judiciara cu privire la declaratiile fostului presedinte Traian Basescu care spunea ca nu ii suna pe Florian Coldea, pe Laura Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu din sila, pentru ca sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie. De asemenea, CSM a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara si cu privire la un mesaj postat pe Facebook de Elena Udrea.

Traian Basescu despre Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie

Traian Basescu a declarat luni seara, la B1 Tv, in legatura cu arestarile preventive din ultima perioada, ca justitia trebuie sa aplice legea si nu abuzul. In timpul mandatului meu au fost condamnati 9-10 ministri, unul nu a fost arestat preventiv - n. red. De ce trebuie arestat?. Basescu a subliniat ca nu face referire la cazul Elenei Udrea. Intrebat de moderatorul emisiunii de ce nu i-a sunat pe Florina Coldea, pe Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu - cele din urma numite de el in functie, fostul sef al statului a raspuns ca: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie.

Presedintele iCCJ, Livia Stanciu: Nu inteleg logica discursului lui Basescu. Sunt din ce in ce mai multe atacuri la adresa magistratilor

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a declarat ca nu intelege afirmatiile facute de fostul sef al statului, Traian Basescu, si anume ca arestul preventiv este cerut in mod.

Presedintele iCCJ, Livia Stanciu: Nu inteleg logica discursului lui Basescu. Sunt din ce in ce mai multe atacuri la adresa magistratilor (VIDEO)

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a declarat ca nu intelege afirmatiile facute de fostul sef al statului, Traian Basescu, si anume ca arestul preventiv este cerut in mod.

Traian Basescu pune la zid arestarile preventive: Sunt excese, abuzuri care incalca normele drepturilor omului. Livia Stanciu spune ca iCCJ e partenerul DNA. Ce sanse mai au oamenii aia atunci? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre spectacolul catuselor pe care DNA l-a oferit in ultimele luni publicului. Basescu afirma ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )